AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 juli 2018

Härligt och praktiskt med ett utekök

Drömmen om ett utekök lever vidare... det skulle vara så praktiskt med ett utekök ute bredvid grillen. Men tyvärr på grund av eldingsförbudet så har det inte blivit någon grillning på ett tag. Förhoppningsvis kommer det lite regn snart (helst på nattetid under semestern;-) så att det inte blir lite torrt i markerna. Men hur som helst så är det så himla praktiskt med ett utekök, då kan man skölja salladen där, hacka grönsaker och så vidare... så slipper man gå in när vädret nu äntligen är så fint! Mina vänner har ett utekök så det har ju gjort att man är ännu mer sugen nu när man ser hur himla praktiskt det är, älskar ju som ni säkert vet, saker som är praktiska.

Åminne utekök från Hillerstorp
Åminne utekök från Hillerstorp

Uteköket Åminne från Hillerstorp har en grå aluminiumram och en bänkskiva med integrerad diskho. Blandaren ska man enkelt kunna koppla till trädgårdsslagen. Under vasken finns ett textileneskydd som gömmer exempelvis sophinken eller rör. Uteköket Åminne är 120 cm brett, 141 cm högt och är 60 cm djupt.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hillerstorp.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår