AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 mars 2018

Hästens lanserar nya sängkläder

Om man tänker på Hästens sängar så tänker man bra kvalité: handgjort, naturmaterial och bra sovkomfort. Där har man verkligen lyckats föra fram sitt varumärke tycker jag. Något som kanske inte alla vet är att de även gör fantastiska sängkläder i textilier som känns sköna mot kroppen, slitstarka och som inte skrynklar som en del billigare varianter kan göra. Om man inte vill ha så röriga mönster utan hellre sover i enfärgat kolla in deras kommande lanseringar: en blå (som kommer vara så snygg i hop med vitt!) samt två två rosa nyanser. Som att sova bland rosa moln!

Hästens nya bäddset Foto: Christopher Hunt
Hästens nya bäddset Foto: Christopher Hunt

De nya bäddseten från Hästens är tillverkade i 100 % kammad bomullssatin. Den blå (Night shadow blue) kommer ut i butik senare i vår och de två i rosa (Misty rose och Light pink) kommer till butikerna nu i mars. Priset kommer att ligga på 2200 kr för singelset och 2930 kr för det setet som passar ett dubbeltäcke.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hastens.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår