AlltomBostad
 
Hedareds Sand & Betong AB

Visa alla produkter från: Hedareds Sand & Betong AB

Fasader från Hedareds Sand & Betong AB

Byggelement - Se mer på vår hemsida

Byggelement

Prefabricerade byggelement har många fördelar. I och med att de tillverkas inomhus i vår fabrik kan de skyddas mot sol och regn, vilket säkerställer en hög kvalitet på byggelementen. Vidare förkortas byggtiden och processen effektiviseras. Vi skräddarsyr byggelementen helt efter dina önskemål och kan ge dig lösningar för hela byggprocessen.

E-tuna blocket - Se mer på vår hemsida

E-tuna blocket

Jäders klassiska E-tunablock är väl beprövat och välkänt för sina bärande, vattenavvisande och frostressistenta egenskaper. Dess knäckta yta och otaliga färgval gör blocket till ett tacksamt designelement som skänker tyngd och karaktär åt fasaden. E-tunablocket är en mångsidigt mursten som har gett liv åt allt ifrån bostadshus, till murar och stall. Mura hela fasaden, eller kombinera med en vacker träpanel. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Excellent - Se mer på vår hemsida

Excellent

Nu har vi lanserat den senaste generationen av vår populära Excellentvägg. Den är lika robust som sin föregångare, men är något tjockare och kan tillverkas med bättre isoleringsmaterial vilket ger ännu bättre isolering mot kyla och värme. Med ett imponerande lågt U-värde - under 0,11 W/m2K - är det lättare än någonsin att med god marginal överträffa Boverkets krav eller bygga passivhus. Excellentväggens tjocklek är 410 mm, exklusive invändiga skivmaterial. Kvalitet och stabilitet som håller i längden.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår