AlltomBostad
 
Hedareds Sand & Betong AB

Visa alla produkter från: Hedareds Sand & Betong AB

Marksten & natursten från Hedareds Sand & Betong AB

Murar - Se mer på vår hemsida

Murar

I många år har våra vackra och hållbara murar varit en naturlig del av Svenska trädgårdar. Vårt populära sortiment av Keystonemurar hör till världens mest sålda mursystem och inte minst vår klassiska Heda Kombimur som fungerar som en självklar rumsindelare i tusentals trädgårdar över hela landet. Här nedan hittar du mer information om vårt sortiment.

Utegolv - Se mer på vår hemsida

Utegolv

Den stenbelagda uteplatsen och gångarna utgör stommen som du bygger resten av trädgården kring. Ett snyggt utegolv är ett av de viktigaste verktygen du har till ditt förfogande när du ska sätta en viss stil och atmosfär på tomten. Låt gången slingra sig som en naturligt upptrampad stig, eller dela in trädgården i raka, symmetriska läggningsmönster. Vårt sortiment av inspirerande marksten och plattor ger dig möjlighet att förena snygg design med hållbart material som tål att nötas på.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår