AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 maj 2016

Helt underhållsfritt terrassgolv!

Det här verkar vara en lösning för den som inte vill ha något underhåll alls av sitt trädäck, Gop Woodlon är ett slags träkomposit som finns med olika ytstrukturer och i flera naturfärger. Boarden monteras med clips som ska ge en dold infästning. Materialet ska vara lika lätt att bearbeta som trä och det kräver inga specialverktyg. Jag har inte sett det i verkligjheten men det ser fint ut på bilderna tycker jag.

Gop Woodlon träkomposit för terrassdäck
Gop Woodlon träkomposit för terrassdäck

Terassgolv med Gop Woodlon ska vara lätta att hålla rent och ha lång hållbarhet. Det finns i två olika utföranden i flera olika färger med 15 och 25 års garanti, det kan ju förstås hålla längre än så men garantitiden sträcker sig över den tiden. Kolla in det ekbruna som heter Elegance på deras sida , supersnyggt! De har en smart funktion på sidan där man kan skriva i hur många kvadratmeter däck man planerar att bygga så får man direkt upp hur många boards, skruv, clips osv som behövs samt hur stort mellanrum man rekommenderar.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.gop.seNyckelord:

Bygg

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår