AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 juni 2014

Hemester - pyssla hemma och skaffa nya vänner

Hemester är ett ord som förklarar att man har semester hemma istället för på annan ort. Jag har även hört ordet "svemester" . Den som vill krydda sin hemester med lite somriga aktiviteter kan välja och vraka bland det som andra "hemestrare" lagt upp i kalendern på CityPolarna.se. Det omfattar allt från kubb- & grillkvällar till strandhäng och kanotutflykter. Så efter att man gjort trevliga saker hemma, som att piffa balkongen, målat om något fönster eller planterat en blomlåda eller något annat härligt sommarpyssel, så tycker jag att man ska passa på att umgås. Så deppa inte bort om det inte blev någon utlandsresa i år , häng på en runda frisbeegolf eller ta en glassfika med nya och gamla polare på hemorten istället. Tänk på att andra är i samma situation som du om de anmält sig till till exempel Citypolarna - det vill säga de vill göra saker ihop även om man inte känner varandra sedan innan. Ett ypperligt tillfälle att skaffa nya vänner verkar det som.

Citypolarna
Citypolarna

Maxa nätverket, hitta nya vänner, hemmafixa och gör aktiviteter på hemmaplan under semestern. Tyvärr finns Citypolarna.se bar i större städer, man då kanske det är just du som ska starta upp en verksamhet på din ort? I Stockholm verkar det vara full aktivitet..

Torsdag Konst på Artipelag Stockholm
Fredag Minigolf & något efteråt! Stockholm
Lördag Fotbollsgolf Hellasgården Stockholm
Söndag Helgpicknick på Grinda Stockholm

 

CitypolarnaNyckelord:

Inspiration

Övrigt

Privat

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår