AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 december 2015

Hermès + Svenskt Tenn = Sant

Om ni gillar inredning så får ni absolut inte missa ett besök på Svenskt Tenn på Strandvägen i Stockholm. Om man inte har möjlighet att besöka den anrika butiken, som även fungerar som ett showroom, så finns Svenskt Tenn såklart även på nätet. De har, förutom möbler och prylar, ett brett sortiment av tyger. I november kompletterades beställningssortimentet med med ytterligare ett tjugotal utvalda textilier från modehuset Hermès exklusiva inredningskollektion. Lyx och flärd!

Hermès Svenskt Tenn
Hermès Svenskt Tenn

Modehuset Hermès grundades 1837 i Paris av Thierry Hermès och är kanske främst känt för sina läderväskor, dofter och silkessjalar, men de säljer även tapeter och inredningstextil. Ofta bär textilierna mönster med inspiration från de ikoniska sjalarna.
Svenskt Tenns breda sortiment av beställningstyger kompletteras nu med ytterligare ett tjugotal utvalda textilier från Hermès exklusiva inredningskollektion. De har nu ensamrätt på att sälja tygerna i Sverige. Säljstarten var 20 november.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.svenskttenn.seNyckelord:

Butik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår