AlltomBostad
 
Hestraplattan AB

Visa alla produkter från: Hestraplattan AB

Spabad & Pooler från Hestraplattan AB

Daisy - Se mer på vår hemsida

Daisy

Med Daisy har vi satsat på blommor i organiska, mjuka former. Till skillnad från Hestra- och Universaplattan är mönstret i Daisy oregelbundet, ju fler plattor man lägger ut, desto fler mönster hittar man. Från att tidigare främst ha satsat på funktion – det lite mer strikta – har vi i Daisy jobbat mycket med nytänkande och design. Vi tänker oss Daisy i eller runt lekstugan, runt poolen, som ett utställningsgolv eller på en balkong. En kreativ kund väljer kanske att sätta Daisy på väggen, möjligheterna är många. Sin lekfullhet till trots är Daisy sober i färgsättningen. Här finner du färgerna Blue, Olive, Indigo och White. Samtliga med en diskret pärlemor effekt. . Precis som alla våra plattor är Daisy dränerande och låter fuktiga golv andas.

Hestra - Se mer på vår hemsida

Hestra

Hestra är HestraPlattans första golvplatta. Redan i slutet av 80-talet togs det alltjämt lika populära mönstret fram. Användningsområdena är många; på balkongen, i trädgården, runt poolen, i källarutrymmet eller i garaget. Och plattan passar lika bra ute som inne. Den är dessutom dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hestraplattan har en mycket bra expansionsfunktion – dvs den håller sig bra, även i stark värme. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Hestra finns i regnbågens alla färger. Plattan är mycket enkel att lägga, det viktiga är att underlaget är plant och att en 15 mm spalt lämnas till fasta väggar. Detta för att plast är ett levande material som ska kunna expandera.

Universa - Se mer på vår hemsida

Universa

Universa är en universalplatta som kan användas i många olika sammanhang; på balkongen, i trädgården, i garaget eller varför inte som golv i en utställningslokal. Universa gör ett hårt golv mjukt. Plattan är dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hålbilden i produkten är gjord just i dräneringssyfte. Mönstret är behagligt och neutralt, det blir aldrig för dominant i ett rum eller på en altan. Det speciella med Universa är också att det ser ut som ett homogent golv när det är på plats. Universa är lätt att anpassa efter rummets utformning och förutsättningar, det kan nämligen brytas var som i mönstret. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Det finns även markeringslister samt kabellister – det sistnämnda är för att dölja sladdar, exempelvis i offentliga miljöer eller på utställningar. Plattan finns i ett stort urval av färger.

WoodLook - Se mer på vår hemsida

WoodLook

Woodlook, trä är inte alltid trä

En av de senare av våra egenutvecklade plattor. Att kunna efterlikna trä, men ändå med plastens alla fördelar var vår vision när vi började utveckla våran Woodlook golvplatta. Golvet lämpar sig främst i lite lättare hemmiljöer där man vill komma åt känslan av trägolv men i plastutförande.Golvplattan har en trästrukturerad yta med en melerad färgnyans för att ge en så äkta trätralls look som möjligt. Varje platta kan vridas 90 grader mot varandra och på så sätt skapa härliga och personliga mönster. Tillhörande golvplattan finns kant–och hörnlister

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår