AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 januari 2018

Himlas vårnyheter fick mycket uppmärksamhet

När Himla skulle presentera sina vårnyheter på Formex var det så mycket folk att hela montern var fylld till bredden. De hade dessutom problem med ljudet på sin mikrofon så jag hörde inte mycket av vad som sades där, däremot lyckades jag spana in deras nya färger. Vi kan se att det går lite i samma linje som Chamois nyheter (se förra inlägget) det är blått och grått tillsammans med inlag av rosa som gäller i vår/sommar. Här fanns även ett inslag av den härliga kulören korall. Även här lite skrynkligt linne och råa kanter på kuddarna. Älskar upphägningen med skinnremmar som de hade gjort i montern för att visa de nya färgerna på dukarna. Så snyggt!

Himla ss2018 vår/sommarnyheter Foto: Annika Rådlund
Himla ss2018 vår/sommarnyheter Foto: Annika Rådlund

Himlas nyheter på Formex, en blandning av svala toner som blått och grått tillsammans med vitt och sedan inslag av rosa eller korall.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.himla.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår