AlltomBostad
 
Himlekök AB

Visa alla produkter från: Himlekök AB

Köksinredning från Himlekök AB

Kök - Avenyn - Se mer på vår hemsida

Kök - Avenyn

Med vita stommar och ask ritades och byggdes köket på Avenyn för hand. Här valdes en bänkskiva och stänkskyddd i carraramarmor och materialen harmoniserar med den svala färgskalan i våningen i centrala Göteborg. Sockeln är indragen med ett rakt avslut som inte tar någon fokus ifrån den dekorativa stuckaturen och de gedigna materialen som tydligt lyfts fram. Askens svala och mjuka grå ton övergår i den levande marmorn på både bänkskiva, köksö och som stänkskydd istället för kakel. Lådorna är av massiv ek och är försinkade. Skåpens insida målade i en mellangrå ton för att skapa ett djup till de vita och ljust grå nyanserna.

Kök - Apelviken - Se mer på vår hemsida

Kök - Apelviken

Köket i Apelviken är rikt på kontraster där den oljade eken möter det svartmålade, den varma känslan av trä möter det rostfria stålet och marmorn, och det moderna köket möter charmen i det gamla huset.

Kök - Varberg - Se mer på vår hemsida

Kök - Varberg

Med naturen och havet utanför skapades ett kök och ett hem med en lugn bas och med genomgående harmoniserande materialval. Färgskalan speglar omgivningarna, klipporna, träden och havet. Köket består av massiv ek som är ett genomgående material för kök, förvaring och badrum. De tåliga bänkskivorna i granit ger ytor som är lätta att umgås kring och en yta som väl hanterar både spill och en passion för matlagning. I köket finns flera infällda skärbrädor som även fungerar som utdragbara avlastningsytor när saker och ting plockas in och ut ur vitrin och skafferi.

Kök - Vallhallavägen - Se mer på vår hemsida

Kök - Vallhallavägen

I det rymliga och ljusa köket på Valhallavägen i Stockholm är köket byggt kring de anrika bevarade detaljerna. Köket har ett återhållsamt och enkelt uttryck för att inte överglänsa den utsmyckade kakelugnen och detaljrikedomen i stuckaturen och panelen på väggarna. Luckorna har en spegel och en rak profil för att addera en stram och modern känsla. Lådfronterna är släta med handtag i krom och svart läder för ett taktilt och exklusivt grepp. Lådorna är tillverkade i massiv ek och stommarna enkelt vita i sitt utförande.

Kök - Kungshöjd - Se mer på vår hemsida

Kök - Kungshöjd

På Kungshöjd kliver vi in i ett skandinaviskt shaker kök med luckor i rak profil och med exklusiva krönlister. Köket är ritat symmetriskt i relation till luckor och lådors placeringar. Bänkskivan är i vit komposit med specialritad fläkt. Knopparna är kromade och den balanserade symmetrin skapar ett lugn med många möjligheter till förvaring. Köket på Kungshöjd är ritat efter den tidstypiska stil som fanns då huset byggdes och efter gammal tradition. Med moderna materialval som komposit och tidsenliga detaljer skapas en intressant atmosfär av tradition och samtid.

Kök - Lorensberg - Se mer på vår hemsida

Kök - Lorensberg

Med utgångspunkten i ett barndomshem skapades köket i Lorensberg där skåpen går ända upp till den generösa takhöjden och förstärker känslan av rymd. Luckorna har en diamantprofil och köket har ritats för att uppnå balans och symmetri. Kalksten pryder bänkskivor och stänkskydd och har en dekorativ profil som avslut. Här är all förvaring dold och till vänster om spisen finns push-förvaring för plåtar och brickor. Försinkade lådor i massiv ek och försedda med mjuk filt invändigt. Beslagen är i krom och mot taket möter köket en krönlist i enkel profil. Lorensberg är ett ståtligt och traditionellt kök med gott om dold förvaring och klassisk karaktär i en grå sofistikerad nyans.

Kök - Karlavägen - Se mer på vår hemsida

Kök - Karlavägen

Vackert, specialtillverkat kök i massiv ask. Extra tjocka fronter, djupare spegelluckor och lådor samt handgjorda svarvade ben på köksön, förstärker känslan och ger kontrast mot den raka profilen. Dubbla diskmaskiner och diskhoar förenklar gästfrihet både till vardags och till fest. Vinrummet i det gamla hisschaktet bidrar till den unika karaktären.

Kök - Lidingö - Se mer på vår hemsida

Kök - Lidingö

För den stora barnfamiljen är det praktiskt med ett kök som har väl definierade ytor för matlagning, disk och umgänge. Detta hemtrevliga kök i massiv ask, har platsmålats i blått och utrustats med en rejäl kyl och frys från Fisher & Paykel, spis från Smeg och fläkt från Fjäråskupan. Inredning i oljad ek skapar en fin kontrast när skafferiskåpet öppnas och beslagen från B & B Sweden förstärker den klassiska känslan.

Kök - Johanneberg - Se mer på vår hemsida

Kök - Johanneberg

I den rymliga lägenheten i centrala Göteborg bor en familj som älskar att laga mat och ofta har gäster till bordet. Nu har bostaden fått ett kök som matchar de höga ambitionerna. Lika praktiskt som ett professionellt restaurangkök, men samtidigt hemtrevligt och välkomnande. Med noga utvalda detaljer och funktionell teknik har detta blivit ett kök där man gärna stannar länge.

Kök - Enskede - Se mer på vår hemsida

Kök - Enskede

I ett charmigt äldre hus har köket förvandlats till en modern funkisdröm helt i familjens smak. Här finns alla de detaljer från 50-talets design som blivit älskade klassiker, samtidigt som köket rymmer den nutida teknik som gör vardagen praktisk. Resultatet har blivit ett härligt retrokök där form och funktion samspelar perfekt.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår