AlltomBostad
 
Höglofthus

Visa alla produkter från: Höglofthus

Uterum & Inglasningar från Höglofthus

Lusthus - Icaros - Se mer på vår hemsida

Lusthus - Icaros

Lusthus Icaros 8 – 10 kvm
Stommått utv 6-kant
8kvm 160cm sida
10kvm 180cm sida
15kvm

Inv höjd till väggband 200cm

Lekstuga - Lilla björn - Se mer på vår hemsida

Lekstuga - Lilla björn

Lekstuga Lilla Björn tillverkas i svenskt virke av hög kvalitet. Byggsatsen av lekstugan består av tillkapat material till fyra väggdelar och ett golvblock. Om man inte vill göra så stor dela v monteringen, kan man välja till halv eller helmontering se tillvalslistan.

Lekstuga Lilla Björn är anpassad för mindre barn.Takhöjden i lekstugan är mellan 130 och 150cm vilket gör att den blir mer anpassad för barn att vara i. Inred lekstugan med panel eller gips för tapetsering. Välj till ett litet fönster i dörren så blir den mer lik en friggebod.

Lekstuga - Stora Björn - Se mer på vår hemsida

Lekstuga - Stora Björn

Lekstugan Stora Björn är 5,2 kvm och tillverkas av svenskt virke i högsta kvalitet. Lekstugan har full ståhöjd mitt under nock vilket gör att lekstugan med fördel även kan användas till förråd. Lekstuga Stora björn tillverkas i byggsats med material till 4 väggblock med panel och ett golvblock med golvbrädor, takbrädor i fallande längder och underlagspapp. Fönstret på lekstugan är i storleken 6×6.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår