AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 april 2010

Hoppsan Haga!

av: Mumlan Nyhlin

Den första april fick jag ett ganska roligt pressmeddelande från 'Helt nytt boende' som jag glömt att berätta om. Visst är Kronprinsessan en tronföljare i tiden, men det här var nog i modernaste laget! Gillar dock genomarbetade förstasprilskämt, och det här får nog platsa bland dem.

'Nu kan vi presentera nya Haga Slott, ett helt nytt boende i första klass. Efter många diskussioner är det nu så gott som klart att Haga Slott, efter ombyggnaden, kommer att få en mer modern och samtida framtoning.

Man har lyckats övertala och anlita en av Europas mest erkända arkitekter, EŽtoile D'arch. Hon står bland annat bakom den omfattande och omtalade moderniseringen av Cha^teau Pa^turage.

Det var vid en vistelse nere vid slottet man fick inspirationen till takets utsmyckning av guld. Tillsammans med inslag av nordiskt, ljust trä har arkitekten skickligt förenat en svensk tradition med en modern skandinavisk stil.'

Haga Slott

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Arkitektur

Historia

Hus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår