AlltomBostad
 
Hörmann Svenska AB

Visa alla produkter från: Hörmann Svenska AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från Hörmann Svenska AB

Entrédörrar - Se mer på vår hemsida

Entrédörrar

De högkvalitativa ytterdörrarna från Hörmann övertygar med höga värmeisoleringsvärden, en pålitlig säkerhetsutrustning och ett stort urval av motiv.

Dörröppnare - Se mer på vår hemsida

Dörröppnare

Med dörröppnaren PortaMatic kan du enkelt öppna och stänga dina innerdörrar automatiskt med hjälp av en handsändare eller tryckknapp. Oavsett om du är fysiskt begränsad eller bara vill ha mer komfort kommer denna teknik att göra din vardag enklare. Dörröppnaren PortaMatic övertygar inte bara med många funktioner och justeringsmöjligheter, utan också med en minimal strömförbrukning. Dessutom är PortaMatic upp till 25% billigare än jämförbara dörröppnare.

Grindöppnare - Se mer på vår hemsida

Grindöppnare

Med en fjärrstyrd drivenhet från Hörmann kan du enkelt och bekvämt öppna din infartsgrind. Tack vare mjukstart och mjukstopp går alltid din grind lugnt och jämnt. Sensorer skyddar personer och föremål från att klämmas, vilket gör att du kan känna dig säker.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår