AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 maj 2017

Hösten och vintern hos Ceannis

Igår och idag så är det pressdagar i Stockholm, det kallas Stockholm Fashion week och man visar upp inredning och även mode. Så nu kommer jag att bomba er med inredningsnyheter! Nu visas nämligen upp vad som kommer i höst och kommande vinter. Ska göra en artikel också sedan med en sammanställning när man sett vilken "röd tråd" det är som gäller. Hos Ceannis så var det i alla fall mycket sammet och lite päls. Allt i lite höstiga färger som ockragul, vinröd, mörkrosa, rost, mörkblått, plommon, mörkgrön och gråsvart. Det är ju också den tiden man vill "boa in sig" lite extra så som vanligt går det mot lite mörkare färger mot hösten.

Ceannis kuddar aw2017 Foto: Annika Rådlund
Ceannis kuddar aw2017 Foto: Annika Rådlund

Man hamnade verkligen i kuddhimlen hos Ceannis! Det är ju härligt att mixa och matcha olika färger, mönster och material. Sammet fortsätter vara stort även kommande säsong och hos Ceannis hade man även lite pälskuddar och mönstrade kuddar där färgerna från de andra kommer igen, som pricken över i:et!
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ceannis.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår