AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 maj 2016

Höstens inredningsnyheter från Lexington

För ett par dagar sedan så visade Lexington upp sin kommande kollektion, samt delar som redan finns i sortimentet. Deras showroom är verkligen superinspirerande och jag brukar alltid försöka att slinka in där en sväng under pressdagarna. Lexington är ju alltid Lexington, men oavsett om man vill ha hela konceptet eller bara delar av det så bjuder de alltid på inspirerande idéer. En av mina favoriter från visningen var de nya kart-tapeterna. De finns med här på två av bilderna som jag tog på visningen. De kan varkligen sätta sin prägel på hela rummet även om man bara sätter upp den på en del av en vägg.

Lexington 2016 Foto: Annika Rådlund
Lexington 2016 Foto: Annika Rådlund

Lexingtons showroom gick i blå, beiga och röda toner, vilket förstås är rätt typiskt för varumärket. Det fanns dock en del färgklickar i sortimentet, bland annat handdukarna som finns i nya färger inför varje säsong.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 


Nyckelord:

Arbetsrum

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Tapet

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår