Höstens interiörer från R.O.O.M.!

Höstens interiörer från R.O.O.M.!

Om man har vägarna förbi Hötorget i Stockholm så rekommenderar jag en tripp upp till PUB:s tredje våning för att titta på möbler och andra inredningsprylar från R.O.O.M. Deras egen produktion har ökat och de har många fina prylar som håller stilen längre än en säsong. De har allt ifrån det runda soffbordet R38 till till blocktryckta textilier. Om inte annat, låt er inspireras av dessa två bilder av R.O.O.M:s egna inredare.

Höstens interiörer på R.O.O.M. har tagit inspiration av det äkta och det långsiktiga det har påverkat valet av miljöernas möbler och materialval.
Lyxbohemen
Här har traditionella mönster, t.ex. Ikat, uppdaterats i färg och form. Textilierna präglas av kontrasterande möten mellan färger, där djupa, intensiva färger blandas med en färgskala i naturtoner. Stilen känns utvald, elegant och har en internationell känsla.
Wood & White
Här blandas vitt med olika träslag. Stilen präglas av igenkänning och materialkänsla. Möbler och lampor är skandinaviskt producerade och materialen bomull, linne, skinn och trä kontrasterar fint mot varandra.

R.O.O.M.
 

Facebook Twitter Google Plus Google Plus