AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 september 2012

Höstens interiörer från R.O.O.M.!

Om man har vägarna förbi Hötorget i Stockholm så rekommenderar jag en tripp upp till PUB:s tredje våning för att titta på möbler och andra inredningsprylar från R.O.O.M. Deras egen produktion har ökat och de har många fina prylar som håller stilen längre än en säsong. De har allt ifrån det runda soffbordet R38 till till blocktryckta textilier. Om inte annat, låt er inspireras av dessa två bilder av R.O.O.M:s egna inredare.

R.O.O.M. Hösten 2012
R.O.O.M. Hösten 2012

Höstens interiörer på R.O.O.M. har tagit inspiration av det äkta och det långsiktiga det har påverkat valet av miljöernas möbler och materialval.
Lyxbohemen
Här har traditionella mönster, t.ex. Ikat, uppdaterats i färg och form. Textilierna präglas av kontrasterande möten mellan färger, där djupa, intensiva färger blandas med en färgskala i naturtoner. Stilen känns utvald, elegant och har en internationell känsla.
Wood & White
Här blandas vitt med olika träslag. Stilen präglas av igenkänning och materialkänsla. Möbler och lampor är skandinaviskt producerade och materialen bomull, linne, skinn och trä kontrasterar fint mot varandra.

R.O.O.M.
 Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår