AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 oktober 2016

Höstens snygga inredningsdetaljer från Buster + Punch

På Ösermalm ligger en väldigt cool inredningsbutik med helsvarta väggar som blir en snygg kontrast mot Buster + Punch inredning i metall och klarglas. Det nya för hösten 2016 är serien Machined som består av en ljusstake, diffuser, bricka, vas samt serveringsbricka med två tillhörande whiskyglas. Solid mässing, borstat stål och handblåst glas som kan placeras stilrent var för sig eller tillsammans som en enhet, sida vid sida. Jag upptäckte varumärket ungefär den här tiden förra året då de invigde sin första butik i Sverige, på Östermalm i Stockholm. Nu har de ännu större lokaler och ännu mer goodies att titta på. Se förra inlägget (och de ursnygga strömbrytarna) här.

Mashined av Buster + Punch Foto: Annika Rådlund
Mashined av Buster + Punch Foto: Annika Rådlund

MACHINED / CANDELABRA En ljusstake i borstat stål eller mässing med plats för sex stearinljus som passar året om som en fin dekoration på bordet eller sideboardet, 1495 kr.

MACHINED / WHISKY En serveringsbricka borstat stål eller mässing som levereras komplett med två handblåsta whiskyglas i kristall. Brickan är designad och anpassad efter glasens form, 1495 kr

MACHINED / TRAY
En unik bricka där metallen fungerar utmärkt till att hålla reda på några av dina personliga favorittillbehör, 1495 kr.

MACHINED / VASE
Handblåst vas som passar brickans form, 1495 kr.

Hela kollektionen kan även köpas i ett set om fem produkter.Pris: 5999 kr. Som sagt var inte billigt, men dessa prylar håller nog i evigheter.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.busterandpunch.comNyckelord:

Belysning

Blommor

Butik

Detaljer

Inredning

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår