AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juli 2016

Hotellkänsla hemma med fina prylar från Jotex!

Om du, som jag, älskar att bo på hotell och gillar den lite flärdfulla hotellstilen - så satsa på att skapa en skön hotell-känsla hemma i sovrummet. Med de rätta detaljerna så lyfter rummet och får en helt annan feeling. En stor schysst vas med färska blommor, sängkläder av fin tätvävd bomull, stora fina kuddar på sängen, en textilgavel, en härligt fluffig morgonrock, tofflor och praliner.... Här har jag hittat några glassiga prylar till bra pris från Jotex höst och vinternyheter. Vill man lägga ner en större slant - lägg in en kortluggad heltäckningsmatta i sovrummet. Skön och varm att gå på samtidigt som den är lättstädad.

Lyxig hotellkänsla i sovrummet med inredning från postorderföretaget Jotex - sittpuff, sänggavel i textil, lampa, guldvas, bädd-set, prydnadskuddar och överkast.
Lyxig hotellkänsla i sovrummet med inredning från postorderföretaget Jotex - sittpuff, sänggavel i textil, lampa, guldvas, bädd-set, prydnadskuddar och överkast.

Underbar vas i guldfärgad metall i Grand Hotel - stil, 499 kr för den höga vassen och 599 kr för den som är lite vidare. Vadderad sänggavel i textil, 999 kr. Rutquiltat överkast för dubbelsäng med matchande kuddfodral, pris från 199 kr (kuddarna). Blommiga kuddfodral 98 kr/2-pack. Sittpuff finns i olika färger och storlekar, pris cirka 1499 kr. Kripsvita sängkläder med blå rand i tätvävd bomull, 599 kr. Allt från Jotex.se Om de inte finns uppe på sajten ännu så kommer de, några av dem är nyheter för höst/vinter 2016.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 Nyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår