AlltomBostad
 
HotSpring Massagebad AB

Visa alla produkter från: HotSpring Massagebad AB

Spabad & Pooler från HotSpring Massagebad AB

HIGHLIFE NXT SERIEN - Jetsetter NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Jetsetter NXT

Jetsetter är ett perfekt bad för dem som vill ha det bästa, men har begränsat utrymme. Det lutande sätet har ett Moto-massage-munstycke för rygg-, nacke och axelmunstycken och ett fotstråle för foten. Du är verkligen i ”bra händer” när du slappnar av i det här badrummet. Unik 100% filtrering som resten av HotSpring-serien. Utvändig design av BMW Design Group med fascinerande belysning. HotSpring NXT är enligt vår uppfattning det bästa badet på den norska marknaden.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Triumph - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Triumph

Triumph NXT är ett perfekt bad för dem som vill ha det bästa, men har begränsat utrymme. De lutande sätena har en Moto-massage munstycke, för rygg, nacke och axel munstycken och en mängd olika massage. Du är i bra händer när du slappnar av i det här massagebadet. Unik 100% filtrering som resten av HotSpring-serien. HotSpring är enligt vår uppfattning det bästa badet på den svenska marknaden.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Prodigy NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Prodigy NXT

Prodigy NXT är ett stort och rymligt massagebad som fortfarande tar upp lite utrymme. Det har ett stort urval av munstycken och sex stolar inklusive bekväma hörnstolar. Används ofta för inomhusbruk eftersom det är lätt att transportera genom de flesta dörröppningar på grund av den praktiska storleken. Massagealternativen är många med 10 precisionsmunstycken, djup bakmassage och kraftfulla Footstream-munstycken som ger dig mycket att se fram emot. Minsta driftskostnad med 60 pund isolering och underhållsfri yttre beklädnad.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Sovereign - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Sovereign

Rymlig nog att behandla dig, din familj och dina vänner som Kung. Den extra långa sittplatsen, hinderfri sittdesign och det stora urvalet av munstycken gör Sovereign NXT till ett av världens mest sålda spa. Det innovativa Jet System erbjuder en fantastisk 28 strålmassage som lindrar spänningar i riktade områden. Detta inkluderar rygg, nacke, axlar och ben. Sovereign NXT har vid flera tillfällen blivit det bästa köpet av världens största konsumentmagasin, Consumers Digest.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Aria NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Aria NXT

Förutom att ha bra former och rymliga sittplatser är Aria ett högpresterande bad med en enorm kraft. Aria är det enda HotSpring-badet som levereras med ett helt nytt fabriksinstallerat Hi-Fi-ljudsystem och har inbyggda Bellafontana® vattenkolumner med bra humör, lugnande vattenfall och inbyggd ljusterapi. Aria är utrustad med unika Moto-Massage® DX-munstycken, precisionsnassmassage och Tri-X®-filter. Utvändig design av BMW Design Group med fascinerande belysning. HotSpring NXT är enligt vår uppfattning det bästa badet på den norska marknaden.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Vanguard NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Vanguard NXT

Vanguard, vinnaren av Consumer Digest Best Buy-priset, är mycket energieffektiv. Spabadet har en Moto-Massage® DX och ett Moto-Massage®-munstycke som är anslutna till Quartet®-munstyckssystemet för att lindra nacke, axlar och rygg. Med bekväma sittplatser, eleganta armstöd och WellSpring-vattenfunktion ger Vanguard maximal avkoppling. Det här är verkligen ett badrum för finsmakare. Utvändig design av BMW Design Group med fascinerande belysning. HotSpring NXT är enligt vår uppfattning det bästa badet på den norska marknaden.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Envoy NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Envoy NXT

Envoy NXT ger enastående prestanda med 52 munstycken inklusive MotoMassage® DX-munstycket och två 5,2 hk massapumpar. Den har ett bekvämt sittstol och en solstol med handled och benmunstycken som lugnar och uppfriskar. FootWream®-systemets tre FootStream-munstycken ger enastående fotterapi. Avladdningsteknik, 100% filtrering och avancerade Tri-X filter håller vattentvättaren och fräschare än något annat bad på marknaden. Utvändig design av BMW Design Group med fascinerande belysning. Enligt vår uppfattning är HotSpring NXT det bästa badet på den norska marknaden.

HIGHLIFE NXT SERIEN - Grandee NXT - Se mer på vår hemsida

HIGHLIFE NXT SERIEN - Grandee NXT

Med sin öppna och rymliga konstruktion har Grandee mer än tillräckligt med utrymme för en grupp av sju. Med de dubbla Moto-Massage®-munstyckena kan två personer samtidigt få en bra backmassage. Grandee är mycket energieffektiv och kräver endast två 2,5 hk munstyckspumpar för att ge en kraftfull hydromassageupplevelse. WellSpring vattenfunktion bidrar till det avkopplande humöret med ett tyst bakgrundsbelyst vattenflöde. Utvändig design av BMW Design Group med fascinerande belysning. Enligt vår uppfattning är HotSpring NXT det bästa badet på den norska marknaden.

HOTSPOT SERIEN - Triangle - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Triangle

Detta badrum har den exklusiva MOTO-Massage-enheten. Triangeln är lätt att installera och har allt installerat. Med andra ord finns inga dolda installationskostnader. Mer bad för pengarna är det svårt att få! Fullständigt isolerad, underhållsfri LED- och LED-lampa med mycket mer.

HOTSPOT SERIEN - Stride - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Stride

Square är ett något större badrum och rymmer 4 till 5 personer. Har justerbara munstycken, som ger den mängd vatten och luft som användaren vill ha. Det här är verkligen ett fantastiskt bad för pengarna! Fullständigt isolerad, underhållsfri LED- och LED-lampa med mycket mer.

HOTSPOT SERIEN - Square - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Square

Square är ett något större badrum och rymmer 4 till 5 personer. Har justerbara munstycken, som ger den mängd vatten och luft som användaren vill ha. Det här är verkligen ett fantastiskt bad för pengarna! Fullständigt isolerad, underhållsfri LED- och LED-lampa med mycket mer.

HOTSPOT SERIEN - Relay - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Relay

Relay är en 6-man modell med justerbara munstycken som lägger till mängden vatten och luft som användaren vill ha. Fullständigt isolerad med Fibercore, har modellen ett underhållsfritt rammaterial och erbjuder ett vattenfall och 2 kraftfulla massagepumpar. Ett bad för krävande till mycket bra pris.

HOTSPOT SERIEN - Tempo - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Tempo

Tempo är en rymlig 6-man modell som erbjuder vattenfall och 2 kraftfulla massagepumpar. Badet är helt isolerat med Fibercore, vilket är 4 gånger kraftigare än något annat spa, vilket ger dig minimal strömförbrukning och maximalt skydd.

HOTSPOT SERIEN - Rhythm - Se mer på vår hemsida

HOTSPOT SERIEN - Rhythm

Rhythm är en 7-man modell med justerbara munstycken som lägger till mängden vatten och luft som användaren vill ha. Fullständigt isolerad med Fibercore, har modellen ett underhållsfritt rammaterial och erbjuder ett vattenfall och 2 kraftfulla massagepumpar. Ett bad för krävande till mycket bra pris.

LIMELIGHT SERIEN - Arctic - Se mer på vår hemsida

LIMELIGHT SERIEN - Arctic

För er som vill ha ett elegant hållbart spabad. Limelight der dig unik ljusterapi med 30 LED ljus och dimmar och snyggt bakgrundsbelyst vattenfall. Arctic har smarta platser och är fullt isolerad, kraftfull och varierad massage framtagen av experter för att ge bästa resultat. Självklart så är ljud möjlighet förberett. Det stilrena Limelight-serien har designats av BMW Designworks.

LIMELIGHT SERIEN - Flair - Se mer på vår hemsida

LIMELIGHT SERIEN - Flair

För er som vill ha ett elegant hållbart spabad. Limelight der dig unik ljusterapi med LED ljus och dimmar och snyggt bakgrundsbelyst vattenfall. Flair har en loungeplats och är Fullt isolerad, kraftfull och varierad massage framtagen av experter för att ge bästa resultat. Självklart så är ljud möjlighet förberett. Det stilrena Limelight-serien har designats av BMW Designworks. Prova själv, du får Limelight Flair ett spabad som uppfyller dina förväntningar.

LIMELIGHT SERIEN - Flash - Se mer på vår hemsida

LIMELIGHT SERIEN - Flash

För er som vill ha ett elegant hållbart spabad. Limelight der dig unik ljusterapi med LED ljus och dimmar och snyggt bakgrundsbelyst vattenfall. Flash har 7 st platser och är fullt isolerad, kraftfull och varierad massage framtagen av experter för att ge bästa resultat. Självklart så är ljud möjlighet förberett. Det stilrena Limelight-serien har designats av BMW Designworks. Prova själv, du får Limelight Flash ett spabad som uppfyller dina förväntningar.

LIMELIGHT SERIEN - Pulse - Se mer på vår hemsida

LIMELIGHT SERIEN - Pulse

För er som vill ha ett elegant hållbart spabad. Limelight der dig unik ljusterapi med LED ljus och dimmar och snyggt bakgrundsbelyst vattenfall. Pulse har 7st platser och är fullt isolerad, kraftfull och varierad massage framtagen av experter för att ge bästa resultat. Självklart så är ljud möjlighet förberett. Det stilrena Limelight-serien har designats av BMW Designworks. Prova själv, du får Limelight Pulse ett spabad som uppfyller dina förväntningar. Tål att

LIMELIGHT SERIEN - Prism - Se mer på vår hemsida

LIMELIGHT SERIEN - Prism

För er som vill ha ett elegant och hållbart spabad. Limelight der dig unik ljusterapi med LED ljus och dimmar och snyggt bakgrundsbelyst vattenfall. Prism har 7st platser och är fullt isolerad, kraftfull och varierad massage framtagen av experter för att ge bästa resultat. Självklart så är ljud möjlighet förberett. Det stilrena Limelight-serien har designats av BMW designgroup. Prova själv, du får Limelight Prism ett spabad som uppfyller dina förväntningar.

FREEFLOW SERIEN - Happy - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Happy

En djup och rymlig bubbelpool, perfekt för hydroterapi. Trots sin storlek är spa mycket lätt och lätt att transportera.

FREEFLOW SERIEN - Enjoy - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Enjoy

Polar är ett rymligt 5-sitsigt spa med sitt eget liggande säte för maximal komfort. Den integrerade ishinken gör detta till den perfekta platsen för trevliga sammankomster med vänner och familj. Dessutom kan du njuta av bra massage från hela 25 massagestrålar.

FREEFLOW SERIEN - Family - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Family

Modellen har en kombination av terapisäten, inklusive fyra premiumsäten, tre flexibla sittplatser och en vattenfallsfunktion.

FREEFLOW SERIEN - Mini - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Mini

Så lite att du kan placera den på balkongen, kakel eller i sovrummet – och skapa din egen privata oas där massage från strategiskt placerade munstycken ger dig en underbar spa-upplevelse.

FREEFLOW SERIEN - Cascina - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Cascina

Cascina har djupa ergonomiska säten och vattenfallsfunktion, utformad med en kompakt design som gör att spaet passar vart du vill placera det.

FREEFLOW SERIEN - Aptos - Se mer på vår hemsida

FREEFLOW SERIEN - Aptos

Denna modell har en bra öppen interiörlösning och ett mycket rymligt fotvård. Aptos är en spa-modell med plats för 5 personer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår