AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 september 2014

House of Rym har nu en egen butik i Sverige

House of Rym startades av Rym Tounsi och Zied Youssef från Tunisien. I augusti öppnade de en butik på Hornsgatan i Stockholm där man nu kan köpa porslin, klinker av betong, krukor och andra heminredningsprodukter. De har anlitat svenska formgivare för att få den perfekta mixen mellan modern skandinavisk design och antika tunisiska hantverk. Resultatet är superhärligt! Jag gillade speciellt klinkerväggen i butiken, som är tillverkad av betong. De är två olika formgivare som har gjort olika delar av mönstret och tanken är att det ska finnas fler plattor att välja på sedan så kan man bygga sin egen personliga vägg, eller golv genom at kombinera plattorna olika. Kika in i butiken om du har vägarna förbi Hornsgatan! (om inte så finns de även på nätet)

House of Rym Foto: Annika Rådlund
House of Rym Foto: Annika Rådlund

Nu har House of Rym öppnat sin första svenska butik på Hornsgatan 73 i Stockholm. På vänstra bilden: de svenska formgivare Anna Backlund, Elisabeth Dunker, Cecilia Pettersson och Emma von Brömssen och på högra bilden är det Rym Tounsi och Zied Youssef som startade House of Rym, till vänster är det Isabelle McAllister som var konferencier. Bilderna togs under butiksinvigningen en tidig kväll i augusti.

 

House of RymNyckelord:

Butik

Inredning

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår