Hudikhus AB

Visa alla produkter från: Hudikhus AB

Trähus från Hudikhus AB

Alla våra fritidshus - Se mer på vår hemsida

Alla våra fritidshus

Ett hus att drömma om och längta till. En plats där själen kan få ro. Formgivning med attityd för dig som går med stuns i stegen och söker ett trendsäkert kort eller traditionell och tidlös design. Vilka husdrömmar bär du på? Hitta inspiration till ditt framtida fritidshus bland våra olika modeller och serier.

Alla våra fjällstugor - Se mer på vår hemsida

Alla våra fjällstugor

Hudikhus levererar fjällstugor för en aktiv fritid. Med flexibla byggsystem och möjlighet för dig att påverka utformningen har vi ett stort utbud av modeller anpassade för familjen som ställer höga krav på kvalitet och funktion. Låt känslan i huset, de olika tillvalen och din personliga stil avgöra vilken modell som passar dig bäst och skapa ditt unika hem

ABISKO - Se mer på vår hemsida

ABISKO

Abisko är omfamning och trygghet. Klassisk fjällstuga och hemtrevligt fritidshus. Norrsken och ljus. Ett vinkelhus som välkomnar och inbjuder till samtal som aldrig tar slut över en kopp varm choklad i väl tilltagna sällskapsutrymmen. Här är det högt i tak. Här når ljuset in. Här hålls mörkret på avstånd.

Väl tilltagen takhöjd och synliga hanbjälkar ger Abisko en rustik känsla. Kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme i vinkel med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Ta höjd för möjligheten att inreda med sovloft och ge rum för fler. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

BLIDÖ - Se mer på vår hemsida

BLIDÖ

Blidö är vindpinat och soltorkat. Traditionellt fritidshus och öppet vinkelhus. Ytterskärgård och fastland. Rymd och utsikt åt flera håll kännetecknar vinkelhuset med öppen planlösning där storstuga och kök är en central mötesplats. Här är det lätt att umgås. Här är det lätt att slappna av.

Blidö passar lika bra i skärgården som på fastlandet. Det vackra vinkelhuset med stora sällskapsutrymmen öppnar upp för trivsamt umgänge med nära och kära. Här finns rum för frihet, harmoni och trygghet vid matplatsen som präglas av stor rymd och har utsikt åt flera håll. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

DALARÖ - Se mer på vår hemsida

DALARÖ

Dalarö är Falu Rödfärg och vita knutar. Klassiskt fritidshus som för tankarna till barndomens sommar och smaken av saft i farmors berså. Minnen från förr och hemtrevnad präglar känslan i det genuint svenska fritidshuset som sjunger långsamhetens lov och har ett tempo som hör hemma i en svunnen tid.

Dalarö andas tradition, här finns rum för att samlas kring ett fat nybakade bullar i storstugan, spela Yatzy i kvällsljuset på verandan och sova skönt till ljudet av ett sommarregn. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

GOTLAND - Se mer på vår hemsida

GOTLAND

Gotland är strandråg och vidsträckta hedar. Klassiskt fritidshus och funktionell villa. Stenmur och röda vallmofält. Smäcker takfot med inspiration från byggnadskulturen på Österlen, Öland och Gotland ger högt i tak i alla rum och bereder rum för livsenergierna att röra sig fritt. Här finns rum för semesterdagar att njuta av. Här finns rum för vardagslycka.

Renhet, raka linjer och liggande panel utmärker Gotland som passar lika bra som fritidshus och som villa i stadsnära miljö. Huset har flera fönsterdörrar som öppnar upp och välkomnar ljuset in i alla hemmets vrår. Funktionell planlösning inbjuder till såväl umgänge som ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida hem.

HELAGS - Se mer på vår hemsida

HELAGS

Helags är hänförande utsikt och insikt. Stilren fjällstuga och modernt enplanshus. Ljusinsläpp och rymd. En fjällstuga med markant profil släpper in naturen i kök och storstuga genom ett glasparti som sträcker sig utmed hela långsidan. Helags bjuder in till umgänge med generösa sällskapsutrymmen.

Pulpettaket som präglar Helags profil ger rymd och exklusiv känsla i en fjällstuga med modernt uttryck. Helags planlösning kännetecknas av att sovrummen är placerade i den bakre delen av enplanshuset. Det skänker ett lugn och inbjuder till långsamma andetag i ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

MARSFJÄLL - Se mer på vår hemsida

MARSFJÄLL

Marsfjäll är välkomnande och värme. Klassisk fjällstuga och modernt enplanshus. Vårsol och rymd. En fjällstuga som med brutet tak i kök och storstuga tar höjd för en rumslighet där livsluften är klar. Marsfjäll talar till dig som vill samla familjen i harmoni.

Det brutna taket skapar rymd i kök och storstuga som tillsammans bildar ett generöst sällskapsutrymme i ett fjällhus av klassiskt snitt. Den naturliga samlingspunkten är braskaminen de dagar då litet extra värme är uppskattat samtidigt som många och stora fönster tillför Marsfjäll ett generöst ljusinsläpp. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

SANDHAMN - Se mer på vår hemsida

SANDHAMN

Sandhamn är karga kustlandskap och böljande ängar. Modernt fritidshus och stilrent enplanshus. Solvarma klippor och tallskog. Generösa köksytor och brutet tak i storstugan karaktäriserar Sandhamn vars interiör badar i ljus tack vare generösa glasytor. Här möter du dagen med sol i sinne och låter känslan växa.

Sandhamn är känslan av att komma hem efter en solvarm dag på stranden med salta bad, äggmackor och saft. Det välplanerade enplanshuset med brutet tak i storstugan har en rymd som gör andetagen lätta och öppnar upp dina sinnen. Ett modernt inre möter ett klassiskt yttre i ett avslappnat och avskalat tonläge. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

SAREK - Se mer på vår hemsida

SAREK

Sarek är spänning och formstyrka. Stilren fjällstuga och modernt vinkelhus. Storslagenhet och funktion. Ett fritidshus som talar oblygt med dubbla vinklar och en sammanlänkande del där köket utgör husets basläger. Här flödar samtalen som vilt forsande vatten eller ett vindlande och stilla deltalandskap i all gemytlighet.

Två vinklar med ett centralt parti som länkar samman två separata sovrumsavdelningar utgör storslagenheten i Sarek. Kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme med öppen planlösning och generösa fönsterpartier. Sarek har plats för många med de rätta tillvalen. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

SONFJÄLLET - Se mer på vår hemsida

SONFJÄLLET

Sonfjället är naturupplevelser och umgänge. Genuin fjällstuga och modernt lofthus. Hög fjälluft och rymd. Med ljuset och värmen från braskaminen i ryggen är det lätt att ta in mörkret utanför genom generösa glaspartier när natten sänker sig. Sonfjället tar höjd för extra stort sällskapsutrymme och den stora familjen.

Den generösa takhöjden och stora glaspartier ger rymd och ljusinsläpp i ett modernt lofthus med tydlig form anpassad för fjällvärlden. Sonfjället passar perfekt för den stora familjen eller varför inte två familjer med välplanerad planlösning, generösa sällskapsutrymmen och många bäddar. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

SYLARNA - Se mer på vår hemsida

SYLARNA

Sylarna är vårsol och snölek. Klassisk fjällstuga och funktionellt fritidshus. Tradition och nutid. Här glider en dag i skidbacken stilla över till kväll i värmen framför braskaminen. Här står dörren på glänt för nära och kära i ombonad miljö med hjärterum och plats för familjärt umgänge.

Väl genomtänkta planlösningar som får det lilla att verka stort ger rum för generösa sällskapsutrymmen. Sylarna samlar husets alla funktioner i ett plan och inbjuder till såväl trivsamt umgänge med familj och vänner som avskildhet och vila. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

TOREKOV - Se mer på vår hemsida

TOREKOV

Torekov är huset som för tankarna till rubusta däckstolar, sanddynor och en kustlinje som verkar fortsätta i all oändlighet.

Huset har två flyglar vilket både skapar en skyddad uteplats och rum för enskildhet och återhämtning. Stora glasytor suddar ut gränsen mellan ute och inne, låter omgivningen sprida ljus och skapa harmoni. De generösa sällskapsutrymmena uppskattas både till vardag och fest – här är det enkelt att umgås!