AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 december 2013

Hundraåringen som kröp ut genom ett Elit-fönster och försvann...

Det småländska företaget Elitfönster är samarbetspartner i filmatiseringen av Jonas Jonassons bästsäljande roman ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Filmen som regisseras av Felix Herngren har premiär på juldagen. När filmens huvudkaraktär spelad av Robert Gustafsson tar fönstervägen ut i friheten, kliver han ut genom ett Elitfönster. Det är alltså inte bara alkohol-, datorer-, cigarettmärken- och mobiltelefonreklam som dyker upp i diverse filmer och serier. Fönster är alltså det senaste.
Fönster är en kategori som annars jobbar traditionellt med marknadsföring men nu samarbetar de som sagt med filmbranschen. Några i personalstyrkan hos Elitfönster har visst också fått möjlighet att vara statister i filmen. Så håll utkik efter detaljerna när du ser filmen!

Foto: Buena Vista International Sweden
Foto: Buena Vista International Sweden

Glasklart samarbete. Elitfönster har fått en central roll i Hundraåringen – fönsterföretaget i filmsamarbete med Felix Herngren och produktionsbolaget NICE FLX.

 

ElitfönsterNyckelord:

Detaljer

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår