AlltomBostad
Huntonit AB

Visa alla produkter från: Huntonit AB

Lister & Paneler från Huntonit AB

Renoveringsskiva - Se mer på vår hemsida

Renoveringsskiva

Renoveringsskivan är tunnare och kan monteras på befintliga väggar, och kan monteras direkt mot lister utan att ta bort dom. En briljant produkt för snabb och enkel förnyelse av gamla eller ojämna väggar.

Panel rustik - Se mer på vår hemsida

Panel rustik

Detta är den välkända och goda Huntonit-kärnan som nu ytbehandlas på ett helt nytt och spännande sätt. Den nya samlingen innehåller totalt 9 olika designytor. Dessa har blivit uppkallade efter kända och kära geografiska platser i Norge: Lillesand, Hovden, Lindesnes, Røst, Dovre, Trysil, Færder, Saltdal och Svalbard. Detta för att understryka att det handlar om panelbord som produceras i norge av norskt trä - med färger och ytor speciellt gjorda för det nordiska interiör.

Med kärnegenskaperna hos Huntonit är panelborden lämpar sig även för stugor med stora svängningar i både fukt och temperatur.

Huntonit panelbord kan användas stående och liggande - i tak och på vägg.

Penselmålad panel - Se mer på vår hemsida

Penselmålad panel

Elegant lösning för vägg och tak

Huntonit panelbord kan användas stående eller liggande - i tak och på vägg. Huntonit färdigmålade panelbord har en stark yta och är lätt att rengöra.

Huntonit panelbord rekommenderas av Norges Astma-och Allergiforbund. De är också godkända av Dansk Teknologisk Institut med Inneklimamerket.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår