AlltomBostad
 
Huntonit AB

Visa alla produkter från: Huntonit AB

Lister & Paneler från Huntonit AB

Panel rustik - Se mer på vår hemsida

Panel rustik

En ny spännande panel som ytbehandlas på ett helt nytt sätt. Den nya samlingen innehåller totalt 9 olika utföranden. Panelerna rustik har blivit uppkallade efter kända och kära geografiska platser i Norge: Lillesand, Hovden, Lindesnes, Røst, Dovre, Trysil, Færder, Saltdal och Svalbard. Detta för att understryka att det handlar om panelbord som produceras norskt trä - med färger och ytor speciellt gjorda för det nordiska interiör.

Panelborden från Huntonit lämpar sig även för stugor med stora svängningar i både fukt och temperatur.

Penselmålad panel - Se mer på vår hemsida

Penselmålad panel

Elegant lösning för vägg och tak

Huntonit panelbord kan användas stående eller liggande - i tak och på vägg. Huntonit färdigmålade panelbord har en stark yta och är lätt att rengöra.

Huntonit panelbord rekommenderas av Norges Astma-och Allergiforbund. De är också godkända av Dansk Teknologisk Institut med Inneklimamerket.

Panel Symfoni - Se mer på vår hemsida

Panel Symfoni

Huntonit Symfoni har en lätt trästruktur och en penselmålad yta. Panelerna kan användas antingen stående eller liggande i tak och på vägg. Panelborden tål fukt och kan med fördel användas i tak i tvättstugan, badrummet och köket under förutsättning att det är normal takhöjd och god ventilation.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår