Hur gör man rent ett trägolv?

Hur gör man rent ett trägolv?
Trä mår inte bra av vatten, så man ska ha en lätt fuktad trasa bara, har i alla fall jag fått lära mig. Jag brukar använda vanligt såpa och vatten (väl urvriden trasa) eller en sån där platt golvmopp (ett tyg som man trär på den platta delen nedtill). Nu fick jag den här nyheten i min inkorg, att Bona har blivit Bäst i test av olika produkter för trägolv. Testet visade att kombinationen Bona Microfiber Cleaning Pad och Bona Wood Floor Cleaner var bäst. Jag har trägolv i nästan alla rum så jag är lite sugen på att testa.

Alla tester av golvrengöringsprodukter för trägolv visade att kombinationen Bona Microfiber Cleaning Pad och Bona Wood Floor Cleaner är en vinnande kombination.

Fakta om testet: Golvrengöringstestet utfördes av oberoende KTA-Tator, och blev klart under juni månad 2015. Elva ledande europeiska golvrengöringsprodukter testades. Testresultatet visade att Bonas rengöringssystem löser upp smuts samt avlägsnar den från ytor betyligt effektivare än de andra produkterna som testades. Konkurrentprodukterna var antingen bra på att lösa upp smuts eller att avlägsna den. Bona blev bäst i test tack vare den överlägsna kombinationen att enkelt lösa upp smutsen och torka bort den med en mopp.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.bona.com/sv/
Facebook Twitter Google Plus Google Plus