AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 oktober 2015

Husmodell med separat yta för kontor eller uthyrning!

Fiskarhedenvillans nya husmodell Kolstrasten har en separat del på cirka 30 kvm med egen ingång, och man kan välja mellan att ha det öppet eller inte till bostaden. Smart tycker jag då ytan kan användas till hemmakontor, ungdomsrum eller gästrum.. Man kan säga att det är som en "etta med kokvrå” så den passar även att hyra ut till någon student eller sommargäst. Om man vill se villan i verkligheten så finns Kolstrasten på Nybygget husutställning i Arlanda stad från och med nu under hösten någon gång och framåt (dubbelkolla med Fiskarhedenvillan att den är fördigbyggd nu).

Husmodell Koltrasten från Fiskarhedenvillan
Husmodell Koltrasten från Fiskarhedenvillan

Fakta om Koltrasten: Arkitekt: Klas Sjöstrand. Invändig yta: 186,8 kvm, varav 30,4 kvm som möjlig separat lägenhet.
Antal rum: 6 rum varav 4 sovrum.
Pris: 1 337 000 kronor. Avser villabyggsats i standardutförande enligt leveransomfattning.

Tips: * Du får göra ett schablonavdrag på 40 000 kronor vid uthyrning av en privatbostad. Vid uthyrning av småhus får du även ett avdrag med 20 procent av hyresintäkten utöver schablonavdraget på 40 000 kronor. Det innebär att om du får intäkter under 50 000 kronor från uthyrningen av småhuset, behöver du inte betala skatt för det. Källa: Skatteverket.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.fiskarhedenvillan.seNyckelord:

Bostäder

Bygg

Detaljer

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår