AlltomBostad
Huspartner

Visa alla produkter från: Huspartner

Putsade hus från Huspartner

Genesis I - Se mer på vår hemsida

Genesis I

På en tomt utanför Helsingborg med fantastisk utsikt över havet ville en familj skapa sig sitt ”drömhus”. Det skulle vara fyllt av spännande rum att leva, trivas och umgås i – och valet föll på vår Genesis-serie.

Genesis IV - Se mer på vår hemsida

Genesis IV

En framgångsrik företagare ville, efter karriären, skapa sitt ”drömhus” på sin uppväxtort. Villan skulle vara utfört som ett 1-plan hus med många spännande rum – dit nära o kära alltid kände sig välkomna.

Genesis VI - Se mer på vår hemsida

Genesis VI

Genesis VI designades och skapades för en stor tomt på en ö utanför Oslo. Här ville familjen uppföra ett representativt hem dit man kunde bjuda såväl vänner som affärsbekanta. Resultatet blev Genesis VI.

Nostalgi I - Se mer på vår hemsida

Nostalgi I

Nostalgi I skapades ursprungligen för en upphöjd tomt med underbar utsikt över Mälaren. Här ville man skapa en fristad för familjen, långt borta från stadens stress & brus – och designen skulle vara ”Nostalgi”

Nostalgi II - Se mer på vår hemsida

Nostalgi II

Denna villa ritades för en sluttande tomt med härlig sjöutsikt, belägen på Värmdö. För att ta upp marklutningen utfördes villan med en stor balkong mot havet och ett sutterängplan för bl. a gäster & relax.

Nostalgi III - Se mer på vår hemsida

Nostalgi III

Huset skapades för en tomt i den småländska landsbygden där en framgångsrik familj ville bygga sig en gård för framtida generationer. Hit skall familjemedlemmarna kunna återvända för vila & rekreation.

Nostalgi IV - Se mer på vår hemsida

Nostalgi IV

Villan ritades för en tomt med fantastisk utsikt över Glafsfjorden. Uppgiften var att skapa ett inbjudande och trivsamt hem, med plats för umgänge o fest - där många trivsamma stunder kan avnjutas.

Nostalgi VIII - Se mer på vår hemsida

Nostalgi VIII

På en slät tomt på Österlen ville en familj bygga ett 1-planshus. Önskemålet var att huset skulle, mycket väl, passa in i omgivningen och att bostaden skulle inkludera en egen ”del” för ungdomarna.

Residence I - Se mer på vår hemsida

Residence I

På en tomt i ett exklusivt bostadsområde i Stockholm ville en familj bygga sitt drömhus de länge gått och längtat efter. Villan skulle ha en arkitektonisk prägel som mycket väl skulle passa in i omgivningen.

Residence V - Se mer på vår hemsida

Residence V

För en tomt utanför Göteborg ville en företagarfamilj att vi skulle skapa deras nya hem. Ett hem med stora, inbjudande ytor för samvaro men samtidigt utfört med spännande rumsindelningar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår