AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 februari 2014

Hygienic Flush från Gustavsberg- enklare att göra rent

Nu lanserar Gustavsberg en ny vägghängd WC med smartare spolning som ska förenkla städning och ge bättre hygien. Den öppna spolkanten och de släta linjerna ska underlätta renhållning och minska behovet av starka rengöringsmedel. Tester har visat att inga bakterier alls blir kvar efter spolning. Nu vet jag inte hur testerna brukar se ut på andra toaletter efter spolning så man har egentligen inget att jämföra med där... Men man tror att det här kommer att bli en populär lösning för både sjukhus, skolor, offentliga miljöer och förstås i vanliga hem.
 

Hygienic Flush/Gustavsberg
Hygienic Flush/Gustavsberg

WC 5G84 Hygienic Flush är en WC-skål med öppen spolkant, passar till alla Gustavsbergs Triomontfixturer för vägghängda WC-skålar. Rekommenderat cirkapris inklusive sits med soft close/quick release: 3350 kr.

GustavsbergNyckelord:

Badrum

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår