AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 januari 2016

I det enkla bor det vackra...

Det har blivit lite av en tradition att kika in i Ernst Kirchsteigers monter på Formex. Den går liksom inte att missa heller, eftersom den är så stor och ligger mitt i mässområdet. Som vanligt var det både trevligt och inspirerande där.
Tjejerna som jag hade sällskap med under dagen passade på att ta en kaffe där medan jag tog mig ett kort snack med Ernst. Han är alltid lika trevlig och som grädde på moset fick jag två vykort som han signerade till två vänner jag har, som är stora fans. Men oj vad många förfrågningar han får av folk, som både vill att han ska ta sig an deras produkter och folk som vill ha samarbeten och designa saker åt honom. Han är lika tålmodig som han är på TV, och det får man också beundra honom för. För hur än det är så kan man ju ibland bli lite trött...

Ernst Kirchsteiger på Formex Foto: Annika Rådlund
Ernst Kirchsteiger på Formex Foto: Annika Rådlund

I det enkla bor det vackra....Inte så mycket krusiduller på Erns Kirchsterigers inredningsprylar. Beige, vitt och marint och textilier med snygg typografi. Klassiskt men ändå modernt och funktionellt.
Tänk vad många var aviga första gången han var i TV-rutan med en symaskin och nu har var och vartannat hem hans inredningsprylar hemma... Jag gillar hans prylar - men jag tror jag gillar dem extra mycket just för att han är så trevlig och genuin.

www.ernstkirchsteiger.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår