AlltomBostad
i-Home.se

Visa alla produkter från: i-Home.se

Belysning från i-Home.se

Det smarta hemmet! - Se mer på vår hemsida

Det smarta hemmet!

Vad är ett smart hem? Ja, svaret beror helt på vem man frågar!
För en del är ett smart hem ett hem där all teknik, belysning, funktioner för säkerhet och övervakning är tillgängliga via smartphones, surfplattor och web, som skickar notiser till telefonen när någon kommer hem och som spelar favoritmusiken när man kommer innanför dörren.

För andra så kan ett smart hem vara ett hem där fönsterbelysningen tänds vid solnedgång eller att ytterbelysningen tänds när någon närmar sig ytterdörren. Oavsett vilka Dina förväntningar på ett smart hem är så är vårt mål att tillgodose dessa med de produkter och den kunskap som vi kan erbjuda Dig!

RGB LED Controller, WiFi styrning - Se mer på vår hemsida

RGB LED Controller, WiFi styrning

Styr RGB LED list med Din smartphone eller surfplatta.

Controllern kopplas enkelt upp på Ditt trådlösa nätverk med hjälp av konfigurationsfunktion i app. Det går även att koppla upp AdHoc för att styra utan WiFi nät.

Stöd för styrning av controller individuellt eller flera controllers parallellt.

RGB LED lampa med WiFi styrning - Se mer på vår hemsida

RGB LED lampa med WiFi styrning

Styr LED lampor direkt med Din smartphone eller surfplatta.

Inget behov av styrsystem eller controller, lamporna kopplas enkelt upp på Ditt trådlösa nätverk med hjälp av konfigurationsfunktion i app. Det går även att koppla upp AdHoc för att styra lampan utan WiFi nät.

RGBW LED Downlight med WiFi styrning - Se mer på vår hemsida

RGBW LED Downlight med WiFi styrning

RGBW LED Downlight i snyggt vitt utförande som ansluts till Ditt lokala nätverk via WiFi och styrs från Smartphone eller Surfplatta. Funktion för uppkoppling till LED Downlight via internet ingår, praktiskt när man inte är hemma. Inget behov av styrsystem eller controller, lamporna kopplas enkelt upp på Ditt trådlösa nätverk med hjälp av konfigurationsfunktion i appen. RGBW LED Downligt har även en inbyggd timerfunktion med schemaläggning (tid/dag/funktion) av belysningen när Du inte är hemma.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår