AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 april 2017

Icopal lanserar glasräcken

Det är ju så snyggt med glasräcken tycker jag! Så får man fri sikt åt alla håll samtidigt som man får lite vindskydd. Det är klart att det måste putsas ibland också men man slipper ju hålla på och skrapa och måla som man får göra med ett träräcke.... På min terrass ha jag inget räcke allls för att terrassgolvet ligger lågt ner nära gräsmattan och jag vill kunna kliva upp och ner på trallen från alla håll. Men det här är ju himla snyggt, med lite inramning.

Glasräcke till altanen Foto: Icopal
Glasräcke till altanen Foto: Icopal

De här fina bilderna kommer från Icopal som nu lanserar glasräcken (de har andra byggmaterial sedan tidigare).

Icopals högkvalitativa glasräcke är tillverkat av 2-lags härdat och laminerat säkerhetsglas vilket gör att det inte går att falla igenom glaset och att det inte krossas vid brott. Varje glas monteras i fyra solida, förmonterade fästen med stolpar och handräcken av syrafast stål. Räckets höjd är en meter över färdigt golv och finns som både front- och toppmonterad modell. För att få den bästa lösningen till varje byggnation kan räcket varieras med olika bredder, vinklar och infästningar.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.icopal.seNyckelord:

Bygg

Detaljer

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår