AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 november 2017

Iittalas glas i nygamla färger lanseras i vår

Mitt i adventsstöket blickar vi nu samtidigt framåt och kikar på vad som kommer framöver på inredningsfronten. Iittala har inför våren 2018 gjort ett djupdyk i det färgbibliotek som historien lämnat efter sig på tidigare alster. De har nu meddelat att valet har fallit på två färger som åter igen får kliva fram i rampljuset; Mossgrön och Aqua. Bra val tycker jag, som skog och himmel och hav. Dessutom är ju grönt skönt och blått är flott, eller hur?

Färgerna Mossgrön och Aqua hos Iittala till våren 2018.
Färgerna Mossgrön och Aqua hos Iittala till våren 2018.

Mossgrön och Aqua är starka komplement till Iittalas befintliga färger. De lanseras både inom produkter för det dukade bordet samt interiör, bland annat på de mest populära delarna i serierna som Kastehelmi, Kartio och Alvar Aalto Collection. I vår får även vår vackra vasserie Ruutu av Ronan & Erwan Bouroullec nytt liv (den fyrkantiga vasen) där Aqua blir ett nytt komplement i serien. 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.iittala.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår