AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 februari 2015

Ikeas nya satsning - möbler som laddar mobilen trådlöst!

Ikea kommer att lansera ett antal möbler som har inbygd laddning till smartphones, så att man kan ladda telefonernan trådlöst. Då kan man till exemplel  ha en golvlampa som mobilladdare. Fördelar med det? Inga trasiga sladdar och en golvlampa försvinner inte så lätt.   

Ikeas nya satsning - möbler som laddar mobilen trådlöst!

Ikea lanserar trådlös laddning. Alla möbler och lampor med laddare har ett USB-uttag så att du även kan ladda annan teknisk utrustning som exempelvis kamerabatterier. Allt du behöver göra är att lägga din smartphone på plustecknet. Många smartphones har stöd för den trådlösa laddningsstandarden (Qi), men ibland kan den behöva aktiveras i telefonens inställningar. Andra smartphones behöver kompletteras med ett skal som stödjer Qi-standarden. Säljstart: 15 april, 2015.

Prisexempel på några av delarna som ingår i den nya satsningen:
 SELJE/MORIK avlastningsbord med trådlös laddning 499 krInbyggd laddare för smartphone samt inbyggd USB-port. Lackat stål. B46×D37cm. Vit. 
NORDLI/MORIK avlastningbord med trådlös laddning 899 kr Inbyggd laddare för smartphone samt inbyggd USB-port.  
VARV golvlampa med trådlös laddning 995 kr Inbyggd laddare för smartphone samt inbyggd USB-port. 
VARV bordslampa med trådlös laddning 599 kr Inbyggd laddare för smartphone samt inbyggd USB-port. 

www.ikea.seNyckelord:

Detaljer

Elektronik

Inredning

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår