AlltomBostad
 
Inoxa

Visa alla produkter från: Inoxa

Trappor & Räcken från Inoxa

CAFÉ GLASRÄCKE - Se mer på vår hemsida

CAFÉ GLASRÄCKE

Café räcken – Estetisk design som ger ett häpnadsväckande och luftigt utseende. Runda beslag i rostfritt och fotlock som döljer skruvar. Montera med eller utan handledare och valfritt glas. Enkel och stilren design som ger maximal utsikt.

DUORAILING GLASRÄCKEN - Se mer på vår hemsida

DUORAILING GLASRÄCKEN

Aluminium skena och glas som finns i flera varianter beroende på hur och var räcket skall monteras. Ytan på skenan är i rostfri look. Flera olika monteringssätt och flera olika modeller beroende på önskemål. Räcket med den maximala glasytan.

FIXPOINT GLASRÄCKEN - Se mer på vår hemsida

FIXPOINT GLASRÄCKEN

Glasräcke med estetisk design som ger maximal glasyta. Punktfästena är tillverkade i 316 A4 syrafast material för utomhusbruk. Varierande mått och design som passar de flesta objekt. Montera med eller utan handledare.

FRANSK BALKONG – SKY - Se mer på vår hemsida

FRANSK BALKONG – SKY

Med Sky fransk balkong löser du enkelt och snyggt din franska balkong med glas. Produkten är flexibel i mått, färg och hur den monteras.

Modell Sky är CE testade och godkända för alla typer av objekt. Alla glas är härdade och laminerade säkerhetsglas för bästa styrka och säkerhet.

Enkla att montera och håller högsta kvalitet. En mycket prisvärd lösning för större objekt.

GLASTRAPPA - Se mer på vår hemsida

GLASTRAPPA

Bygg en trappa med steg i glas. Infästning sker i vägg samt i glas med speciella beslag. Du kan även byta ut glaset mot trappsteg i trä.

Tjockleken på glaset i en trappa är mellan 30-45mm beroende på bredd samt infästning. Glaset består av flera glas som lamineras ihop samt härdas för att klara de krav som ställs. Systemet är testat och godkänt enligt EU normen EN 1991/1 – NTC2008 och klarar 400kg/kvm.

LED BELYSNING RÄCKEN - Se mer på vår hemsida

LED BELYSNING RÄCKEN

FerroxLED lampa för runda rostfria handledare. I alla våra räcken med en rund rostfri handledare kan en LED lampa installeras som ger ett behagligt stämningsljus.

Lampan sitter centrerad mellan stolparna och i utfrästa avlånga hål. LED lampan har samma dimension 42,4mm som handledaren, vilket gör att den syns och känns minimalt, speciellt i dagsljus när den är släckt. Beställning av Ferrox LED lampa görs i samband med valt räcke i vårt onlineverktyg offert räcken.

LEDSTÄNGER - Se mer på vår hemsida

LEDSTÄNGER

Välj mellan ett stort utbud av konsoler och material på ledstången. Snygga konsoler i flera designval i hög finish och kvalitet. Beställ i önskad längd i din kombination. Om LED belysning önskas har vi en LED som löper hela ledstångens längd.

PACIFIC RÄCKEN - Se mer på vår hemsida

PACIFIC RÄCKEN

PACIFIC – UTAN KLÄMFÄSTEN

Modell Pacific är snyggt designade stolpar utan klämfästen.

Glaset monteras i ett spår som ger ett rent och estetiskt utseende.

Välj mellan flera olika höjder och färg.

QF – FYRKANTSRÄCKE - Se mer på vår hemsida

QF – FYRKANTSRÄCKE

40x40mm stolpar i rostfritt med glas och handledare. Stolpar på modell QF räcken finns endast för ovanpå montage. Då monteras stolpar ovanpå bjälklaget.

QFM- GLASRÄCKE UTAN HANDLEDARE - Se mer på vår hemsida

QFM- GLASRÄCKE UTAN HANDLEDARE

Fyrkantiga stolpar med glas. Utan störande handledare. Olika val av höjd och flera val av glastyp.

QG - MÄSSING - Se mer på vår hemsida

QG - MÄSSING

Räcke med runda stolpar i mässing med glas och handledare.

QGM - MÄSSING - Se mer på vår hemsida

QGM - MÄSSING

Glasräcke med runda stolpar i mässing och glas utan handledare.

QGM – RÄCKE UTAN HANDLEDARE - Se mer på vår hemsida

QGM – RÄCKE UTAN HANDLEDARE

Om du önskar fri sikt utan störande handledare väljer du vår modell QGM glasräcke om ger en ljus och stilfull design. Glasräcken QGM med rostfria stolpar utan handledare ger ett modernt och luftigt utseende.

QGM OVAN – GLASRÄCKE - Se mer på vår hemsida

QGM OVAN – GLASRÄCKE

FRI SIKT UTAN HANDLEDARE

Glasräcken med rostfria stolpar utan handledare ger ett modernt och luftigt utseende. Fri sikt utan störande handledare.

QGM ovan monteras på bjälklaget.

QS – RÄCKE MED STÄNGER - Se mer på vår hemsida

QS – RÄCKE MED STÄNGER

Klassiska stänger för alla typer av objekt och ger en luftig och stilren produkt. Stolpar kan monteras ovanpå eller från sidan. Stolparna finns i raka samt 90 grader Fotlock som täcker skruvinfästningen på stolpar ovanpå. Om det är andra vinklar än 90 grader i objektet så monteras dessa med viss förskjutning, så handledare samt stång vinklas precis innan eller precis efter själva vinkeln.

QV – RÄCKE MED VAJER - Se mer på vår hemsida

QV – RÄCKE MED VAJER

Med vårt QV räcke i rostfritt och vajer system får du ett klassiskt och modernt utseende. Vajern är 5mm och monteras mellan stolparna i vajerspännare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår