AlltomBostad
 
Ire Möbel  AB

Visa alla produkter från: Ire Möbel AB

Soffor & Fåtöljer från Ire Möbel AB

Altero - Se mer på vår hemsida

Altero

Vi har alltid strävat efter att erbjuda ett stort utrymme vad gäller personlig utformning av soffan. Med Altero har Carl Henrik Spak tänjt på gränserna. Här kan man välja mellan tre olika armstöd, tre olika dynutföranden och 2 olika ben, metall eller lackad ask, i tillägg till alla de tyger som finns att tillgå. Altero är inte bara en soffa med många valmöjligheter det är också en riktig snygging, med den härliga sittkomfort som alltid kännetecknar Carl Henriks alster. Altero finns som 2,5-sits, 3-sits eller hörnsoffa och dessutom finns det en pall och har alltid avtagbar klädsel. Designad av Carl Henrik Spak.

Aura - Se mer på vår hemsida

Aura

Aura är en liten och nätt läsfåtölj med rena, enkla linjer. Stommen av formpressad björk gör att man får en skön svikt i ryggen. Aura finns i alla våra tyger och har avtagbar klädsel. Designad av Carl Henrik Spak

Clipper - Se mer på vår hemsida

Clipper

Clipper har en ren, snygg siluett. Den har en skön gungfunktion, men kan även låsas i upprätt läge. Fåtöljen säljs i exklusiva läder från svenska Elmo och utvalda tyger. Den kan beställas med mattborstad eller förkromad underredsplatta. Designad av Carl Henrik Spak.

Collar - Se mer på vår hemsida

Collar

Bäddfåtöljen Collar upplevs både kompakt och generös på samma gång. Som fåtölj har den lite karaktären av en soffa, stor nog för att bekvämt krypa upp mot det ena hörnets omfamnande rygg. Tillsammans med sina lösa kuddar fungerar fåtöljen som ett utmärkt hörn för vila, samtal eller läsning. Som tillval finns ett integrerat bord som ger en praktisk yta för att skriva eller jobba med laptopen. Vrider du undan bordet och fäller ut den så är möbeln en säng. Bordet blir ditt sängbord och fåtöljens rygg och sidor skapar inramningen till en god natts sömn. Designad av Jesper Ståhl.

Hanna - Se mer på vår hemsida

Hanna

Fåtölj med vitpigmenterad ekstomme och med tygtäcke. Välj bland fyra färger och täcket går att tvätta med handtvätt. Täcket är utbytbart och sitter fast med tryckknappar. Hanna finns även med lädertäcke eller med bärande delar i Tärnsjöläder. Designad av Emma Olbers.

Infini - Se mer på vår hemsida

Infini

Infini är soffan med alla möjligheter. Det är en kombinationsserie med ett stort antal moduler som ger frihet att skapa ett helt eget utförande. Du kan välja komfort efter eget tycke och smak – högelastiskt kallskum för ett mjukt och skönt sittande eller Bultex för ett lite fastare sittande. Du kan också välja mellan ett antal olika ben och tillbehör såsom nackstöd, tidningsställ, pallar och armstödsskydd. Infini kan beställas i alla våra tyger och läder. Alltid med avtagbar tygklädsel eller fast läderklädsel. Designad av Carl Henrik Spak.

Join - Se mer på vår hemsida

Join

”Jag ville göra en soffa som verkligen går att bygga vidare på, något att växa i. Jag hoppas på att vi förändras från en slit- och slängkultur till att köpa saker som håller. Om man vet att det är enkelt att lägga till, flytta och klä om sektioner är det lättare att satsa på kvalité”, säger Emma Olbers. Join går att bygga ihop på många olika sätt. Det är dessutom enkelt att möblera om den i hemmet eller addera fler delar om man skulle vilja ha en större soffa. Den har alltid avtagbar tygklädsel. Designad av Emma Olbers.

Puzzle - Se mer på vår hemsida

Puzzle

Puzzle är en kombinationsserie med ett stort antal moduler som ger frihet att skapa ett helt eget utförande. Alla delar i systemet är kombinerbara. Puzzle kan beställas i alla våra tyger och har alltid avtagbar tygklädsel. Designad av Carl Henrik Spak.

Rejoin - Se mer på vår hemsida

Rejoin

Emma Olbers har ritat sektionssoffan Rejoin där miljötänk varit en drivande faktor. ”Jag ville skapa en soffa med en hemtrevlig och omfamnande känsla och då kom jag att tänka på min favvokofta, den jag ärvde av morfar, härlig i ull med lappar i skinn”, säger Emma. Soffan består av moduler med måtten 92x92 cm som man kopplar ihop med ett beslag. Därmed kan man enkelt möblera om soffan. Underredet är tillverkat av massiv mattlackad björk men finns även att få i svartbets eller svart- eller vit metall. Rygg- och armstöd är klätt i 100 % lin och vegatabiliskt garvat skinn från svenska Tärnsjö. Klädseln till soffan väljer du bland våra ca 100 tyger i kollektionen eller så kan du skicka in ett eget tyg. 2 prydnadskuddar ingår till varje del. Rejoin går även att få med en indragen ryggbåge som bidrar till minskat sittdjup på delarna vänster, höger och mellan. Då ingår endast en kudde till varje del. Rejoin finns i svanenmärkt utförande.

Ritz - Se mer på vår hemsida

Ritz

Ritz är en fåtölj i två olika höjder samt en barstol. Tanken är att serien ska kunna möblera en hotellfoajé men lika väl en öppen planlösning i ett hem. Den runda formen känns inbjudande och omfamnande, knappen blir ett utropstecken som ger ett alldeles eget uttryck. Underredet är av massiv ask behandlat med vitpigmenterad lack men finns även att få med svart bets. Fåtöljen finns att beställa i alla Ires tyger. Designad av Jesper Ståhl.

Sofo - Se mer på vår hemsida

Sofo

En soffa har två primära uppgifter; den ska vara skön att sitta i och snygg att se på. Med Sofo har Emma Olbers lyckats få ihop just den ekvationen på ett alldeles, tycker vi, perfekt sätt. Det är en modulsoffa som trots få delar går att kombinera i flera olika varianter, allt från ett riktigt litet hörn till en lång rak soffa, se produktblad nedan för info om de olika delarna. Emma själv säger så här om hennes nya soffa: ”Meningen med den här soffan var att skapa en djup, avslappnande stor krypa-upp-i-soffa. Men som ändå inte tar allt för stor plats. Och vad gäller utseendet med smala sidor som går ner förbi botten är tanken att den ska se lätt ut. Snyggt? Döm själv.” Sittplymåerna är vändbara och hela klädseln är avtagbar vilket hjälper soffan att leva under längre tid. Som med nästan alla våra möbler finns ett stort antal tyger och färger att välja bland. Designad av Emma Olbers.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår