AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juli 2012

Italiensk bondmat av Paolo - håller rynkorna på avstånd!

I boken Italiensk bondmat finns Paolo Robertos tips och recept när det gäller trädgårdsmat. Han odlar bland annat kronärtskocka, zucchini, bondbönor, tomater, jordgubbar, aubergine, rabarber och chili. Enligt honom är tomater "förbannat nyttiga" och man bör äta dem minst fyra dagar i veckan. De motverkar glömska och impotens och är stärkande för huden och håller rynkorna borta. Jag måste erkänna att jag aldrig kokat tomatsås av hela tomater, jag brukar köpa dem på burk... Men imorgon ska jag laga Pasta al sugo di pomodoro fresco (tomatsås med basilika och vitlök). För vem vill inte hålla rynkorna på avstånd?

Italiensk bondmat från Paolos trädgård Foto: Tina Axelsson
Italiensk bondmat från Paolos trädgård Foto: Tina Axelsson

Italiensk bondmat från Paolos trädgård av Paolo Roberto. Foto: Tina Axelsson är utgiven av Bonnier Fakta och innehåller ett femtiotal recept. Pris cirka 199 kr.



Bonnier Fakta



Nyckelord:

Böcker

Inspiration

Mat

Nyheter

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår