AlltomBostad
 
ivarsson Sverige

Visa alla produkter från: ivarsson Sverige

Fasader från ivarsson Sverige

Cedral Click - Se mer på vår hemsida

Cedral Click

Cedral Click är starka och formstabila fibercementpaneler av hög kvalitet. Cedral Click är tillverkat av fiberarmerad cement, levereras färdigmålade och klarar de hårdaste klimaten.

Cedral är en perfekt lösning för ny fasadbeklädnad på befintliga fastigheter som ska renoveras eller som en del av en nybyggd fasad. Cedral finns i ett stort utbud av fabriksmålade färger som gör det möjligt för husägare och montör att skapa slående, individuella hem som kräver minimalt underhåll.

Cedral Panel - Se mer på vår hemsida

Cedral Panel

Cedral Panel är fasadpaneler i fibercement som har det naturliga utseendet av trä och är enkla att montera. Panelerna är rötbeständiga och kräver minimalt underhåll och är således ett perfekt alternativ till träbeklädnad.

Cedral är en perfekt lösning för ny fasadbeklädnad på befintliga fastigheter som ska renoveras eller som en del av en nybyggd fasad. Cedral finns i ett stort utbud av fabriksmålade färger som gör det möjligt för husägare och montör att skapa slående, individuella hem som kräver minimalt underhåll.

EQUITONE [linea] - Se mer på vår hemsida

EQUITONE [linea]

EQUITONE [linea] är ett unikt 3D-format genomfärgat fasadmaterial som leker med ljus och skuggor. Linea visar en linjär struktur som markerar den råa innerstrukturen hos fibercementens kärnmaterial. Varje stund på dagen ger dagsljusets ändrade vinkel fasadmaterialet ett skiftande utseende.

EQUITONE [materia] - Se mer på vår hemsida

EQUITONE [materia]

EQUITONE [materia] är ett genomfärgat fasadmaterial som framhäver skönheten i fibercement.

EQUITONE [natura] - Se mer på vår hemsida

EQUITONE [natura]

– tydlig monolitisk framtoning över tid

EQUITONE Natura är ett genomfärgat fasadmaterial. Varje EQUITONE Natura-skiva visar hårfint den råa strukturen hos fibercementens kärneternitmaterial.

Materialet levereras som stora skivor och kan omvandlas till alla storlekar och former i verkstaden eller på arbetsplatsen. Det spelar ingen roll vilka designalternativ du letar efter, EQUITONEs genomfärgade karaktär garanterar tydliga, enhetliga detaljer.

EQUITONE [pictura] - Se mer på vår hemsida

EQUITONE [pictura]

– mattlackerad och varaktigt anti-klotter skydd

EQUITONE Pictura är ett fasadmaterial av fibercement med ett ultramatt arkitektoniskt utseende. Tusentals specialanpassade matta projektfärger kan erhållas på begäran.

Materialet levereras som stora skivor och kan omvandlas till alla storlekar och former i verkstaden eller på arbetsplatsen. Materialet kan även perforeras eller tryckas. Det spelar ingen roll vilka designalternativ du letar efter, EQUITONEs genomfärgade karaktär garanterar tydliga, enhetliga detaljer.

EQUITONE Tectiva - Se mer på vår hemsida

EQUITONE Tectiva

Den starka fasadskivan med en ytbehandling som gör den extra motståndskraftig mot väder, vind och yttre påverkan under monteringen.
EQUITONE Tectiva är en ytbehandlad 8 mm skiva. Skivorna åldras långsamt över många år.

Användning

  • Fasader och gavlar
  • Bröstningar och balkonger
  • Salningar
  • Utsprång

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår