AlltomBostad
 
Jafo AB

Visa alla produkter från: Jafo AB

Golvbrunnar från Jafo AB

Golvbrunnar Plast - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar Plast

JAFOs golvbrunnar leder på effektivt och säkert sätt bort vattnet i duschen. Våra golvbrunnar monteras snabbt och enkelt i alla typer av bjälklag. Alla JAFOs golvbrunnar bygger på en teknik med en skruvad klämringsfunktion för en enkel och säker tätskiktsanslutning. Samtliga av våra golvbrunnar uppfyller kraven enligt Europanormen EN 1253. JAFOs golvbrunnar i plast levereras både med (MP) och utan (UMP) mattpaket. Mattpaketet innehåller standard vit golvbrunnssil, vit klämring, O-ring och 5 st tillhörande specialskruvar i rostfritt stål utan spets. Golvbrunnar utan mattpaket kompletteras med valfri överdel avsedd för klinker eller plastgolv.

Golvbrunnar Tillbehör - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar Tillbehör

För att underlätta och säkra att JAFOs golvbrunnar installeras korrekt tillhandahåller vi ett brett program av praktiska tillbehör och hjälpmedel som underlättar installation och ger optimal funktion av golvbrunnarna i den installerade miljön.

Golvbrunnar / Överdelar - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar / Överdelar

Golvbrunnens synliga komponenter och designmöjligheter utgörs beroende på golvets ytskikt. För plastamatta som ytskikt väljer du ett mattpaket och för klinkergolv väljer du ett klinkerpaket. Har du en golvbrunn av ett annat fabrikat går det bra att välja en klinkerram då denna installeras separat från golvbrunnen. Ett brett designutbud oavsätt ytskikt säkrar att det finns designlösningar för varje smak.

Golvbrunnar Reservdelar - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar Reservdelar

Vill du renovera eller fräscha upp ditt badrum gäller följande information vad det beträffar din JAFO golvbrunn. Vid renovering skall alla golvbrunnar tillverkade före 1991 bytas. Är golvbrunnen installerad efter 1991 finns samtliga lösa komponenter i form av reservdelar att erhålla. Reservdelarna omfattar vattenlås, klämring, O-ring, och olika överdelar med flertalet designmöjligheter beroende ytbeläggning.

Golvbrunnar Rostfritt - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar Rostfritt

Golvbrunnar Rostfritt

Rensbrunnar - Se mer på vår hemsida

Rensbrunnar

Rensbrunnar installeras för att möjliggöra rensning och spolning av avloppsledningar installerade i byggnad. Rensbrunnarna finns för anslutning mot betong, plastmatta eller klinker som ytskikt. Rensbrunnarna går att konvertera till golvbrunnar eller spygatter vid behov. Samtliga modeller levereras med ett tätt lock upptill och ett inre tätt lock för att förhindfra lukt. JAFOs samtliga rensbrunnar är tillverkade i plast med Ø110 mm utlopp.

Spolbrunnar - Se mer på vår hemsida

Spolbrunnar

Spolbrunnar

Vattenlås - Se mer på vår hemsida

Vattenlås

Vattenlås

Vakuumventiler - Se mer på vår hemsida

Vakuumventiler

Vakuumventiler

Utloppsslangar - Se mer på vår hemsida

Utloppsslangar

Utloppsslangar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår