AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 december 2010

Jag gillar våra årstider!

Jag är verkligen en vintermänniska, älskar att åka skidor, myser gärna under en filt och framför en brasa, har inga problem att springa trots snö, tycker snön lyser upp en annars ibland ganska grå vardag och gillar när det biter i kinderna. Men... Att skotta fram bilen, skrapa rutor, halka, inställd kollektivtrafik och hetsig julshopping i bylsiga kläder är inget vidare. Bläddrade igenom ett gäng gamla mobilbilder och fick faktiskt lite vår- och sommarlängtan. Passar på att visa er bilderna, innan mitt vanliga vinterjag infinner sig igen! :) Visst är det väl underbart med de tydliga årstider vi har i Sverige?!

Bilderna är från alla möjliga ställen, bland annat Grisslehamn, Vaxholm, i närheten av Östhammar, utanför Järvsö, Steninge Slott, Tönnebro och Bålsta.

Jag gillar våra årstider!

Mobilbilder av Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Övrigt

Privat

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår