Jag har träffat Arne och Carlos- killarna bakom boken Julkulor!

Jag har träffat Arne och Carlos- killarna bakom boken Julkulor!

Vilka underbara killar! Eller jag kanske ska säga "koseliga" som man säger på norska. De här två norrmännen har tagit världen med storm med sina stickbeskrivningar och det är den senaste boken "Julkulor" från Norstedts förlag som har sålt som smör i solsken. I Norge har bokan sålts i 52000 ex i Norge och den är slutsåld i Holland.
Arne och Carlos som är "männen bakom kulorna" var verkligen superroliga och trevliga att intervjua. På något vis så låter ju allting också så mycket härligare på norska. De hade en varsin tygväska med garner med sig och de stickade under hela intervjun. Väldigt avslappnat. Jag har fått en vit stickad kula med röda älgar på av dem och den ska förstås hänga på paradplats i granen i jul!
Efter min intervju åkte de iväg för att göra ett inslag i radion och de ska även vara med på morgon TV under sitt Sverigebesök. Sedan bär det av till bland annat Frankrike och USA. Håll utkik efter artikeln som jag snart lägger ut, där avslöjar de hur deras stickkarriär började, deras bästa inredningstips och vilken deras nästa bok kommer att bli, den som släpps i påsk...

Julkulor- boken alla pratar om 
Julkulor av Arne & Carlos, pris cirka 259 kr från Norstedts

Facebook Twitter Google Plus Google Plus