Japanskt tehus som friggebod!

Japanskt tehus som friggebod!

Den här friggeboden är verkligen något utöver det vanliga! Inspirationen till friggeboden Kyoto kommer  från japanska tehus . Arkitekten SAR/MSA Ola Torrång, som bland annat designat typhusen Det sagolika och Det gåtfulla huset har nu tagit fram den här fantastiskt mysiga lilla boden. Det pyramidformade taket kröns av av en öppningsbar kupol vars schaktväggar är klädda med spegelglas som reflekterar solens strålar in i rummet. Häng upp en kristallampa eller kristallprisma i taket för att få regnbågens hela färgspektra på innerväggarna.
Byggnadsarean är 12 kvadratmeter plus skyddande entrétak på 3 kvadrat. Tack vare en genomtänkt planering ryms 4 sängplatser, matbord, 2 meter köksinredning, garderob samt 1,4 meter läsbord alternativt wc och dusch. Det måste vara otroligt mysigt att sitta vid bordet under glaskupolen och dricka te och titta upp mot stjärnorna!
Kyoto levereras både som byggsats och nyckelfärdigt med el– och VA-installation Tillverkare är Totabodens Bygg i Småland samt Tomoku Hus AB i Insjön.

Bungalowstugor
K
yoto prislista

 

Facebook Twitter Google Plus Google Plus