AlltomBostad
 
Jape Produkter AB

Visa alla produkter från: Jape Produkter AB

Fasader från Jape Produkter AB

Prick-Fri - Se mer på vår hemsida

Prick-Fri

Prick-Fri används för att avdöda och avlägsna svarta prickar av mögel och alger på målade, oljade och obehandlade träytor utomhus. Ytorna tvättas sedan med Underhållstvätt eller Målningstvätt för att tvätta bort rester av påväxt och övrig smuts.

Spädes 1 + 4 med vatten. Appliceras med spruta och bearbetas med borste. Åtgång: 0,2-0,25 liter/m² (brukslösning).

Mögel-Fri - Se mer på vår hemsida

Mögel-Fri

Mögel-Fri är ett effektivt saneringsmedel mot mögel, ytlig blånad samt mikrobiell lukt. Kan användas på alla material och ytor inomhus, t.ex. på vindar, i källare, kryputrymme, väggar, bjälklag, badrum etc. Mögel-Fri innehåller UV-aktiva ämnen som möjliggör okulär kontroll av behandlade ytor genom belysning med UV-lampa. Ytan kan efter behandling lämnas orörd eller tvättas beroende på vilka krav som ställs. Brukslösning, spädes ej. Åtgång: 0,2-0,25 liter/m². För bestrykning eller applicering med spruta med riktad spridande flatstråle.

Underhållstvätt - Se mer på vår hemsida

Underhållstvätt

Milt rengöringsmedel för underhållstvätt av fasader och andra ytor ute och inne. Kan användas på täckmålade ytor, plåt, glas, tegel, puts mm. Påverkar inga byggnadsmaterial negativt. Etsar ej mineraliska material. Spädes med 20 delar vatten.

Målningstvätt - Se mer på vår hemsida

Målningstvätt

Effektivt rengöringsmedel för tvätt av fasader och andra ytor målade ytor inför ommålning. Ger en perfekt yta att måla på. Kan användas på täckmålade ytor, plåt mm. Kan etsa glas och andra mineraliska ytor. Spädes med 20 delar vatten.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår