AlltomBostad
 
Jape Vent Golv

Visa alla produkter från: Jape Vent Golv

Golv från Jape Vent Golv

VentGolv - Hög bygghöjd - Se mer på vår hemsida

VentGolv - Hög bygghöjd

Bygghöjd från 60 mm och uppåt.

Denna golvkanal används i golv med högre bygghöjder t.ex. i byggnader med betongplatta och överliggande isolering, t.ex. uppreglat golv, cellplast, sandavjämning etc. Minsta bygghöjd inklusive distansmattan är 40 mm, övergolv tillkommer. Med 16 mm spånskiva blir totala bygghöjden ca. 60 mm. Golvkanalen monteras både på till- och frånluftssidan. Luften leds ner i golvet via ett tilluftsdon med utbytbart filter. Distansmattan läggs under innerväggar. Cellplast används för att komma upp till rätt bygghöjd.

VentGolv - Låg bygghöjd - Se mer på vår hemsida

VentGolv - Låg bygghöjd

Minsta möjliga bygghöjd, från 23 mm.

Låg bygghöjd används i alla utrymmen med krav på låg bygghöjd, i tex byggnader med matta direkt på platta på mark. Golvkanal låg monteras både på till- och frånluftssidan. Luften leds ner i golvet via ett tilluftsdon med utbytbart filter. Golvkanal låg är lika hög som distansmattan, dvs ingen bygghöjd. Övergolvet såsom spånskiva, parkettgolv eller flytspackel, läggs direkt på distansmattan.

VentGolvs unika detaljer - Se mer på vår hemsida

VentGolvs unika detaljer

Det är bland annat detaljernas utformning som bidrar till den goda funktionen i ett Jape Ventgolv. Allt är väl beprövat och materialen är noga utvalda. Dessutom har vi lagt stor vikt i att de ska vara så lätta att montera som möjligt. Färdiga detaljer, bara att montera utan att först behöva bearbeta dem.

Ventilerad vägg - Se mer på vår hemsida

Ventilerad vägg

För ventilering av källarytterväggar.

Ventilerade väggar kan användas på väggar med hög fuktbelastning där åtgärd från utsidan inte är möjlig samt på väggar med luktproblem.

Ventilerade väggar monteras med samma princip som för mekaniskt ventilerade golv. Distansmattan fästes på vägg med spik och bricka. Övriga detaljer såsom tätningar, kanaler mm är samma som för ventilerade golv. Vägg med stålreglar och gips och eventuell isolering monteras utanför den ventilerade väggen. Luften kan dras vertikalt (från tak till golv) eller horisontellt (från sida till sida). Väggen kan även kopplas samman med ett ventilerat golv.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår