AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 maj 2010

Jobbar från köket

av: Mumlan Nyhlin

Idag jobbar jag hemifrån. Till förmiddagsmellis slängde jag ihop en smoothie. Mitt eget kök är en av de bästa sakerna med att jobba hemma. Dagens smoothie bestod av lite lättyoghurt, mango, citron, havtorn och rapsolja med citronsmak. Jungfrupressad rapsolja från Julita. Så fantastiskt god och nyttig. Perfekt som smaksättare i just smoothies och inte minst på glass! Springer ni på en flaska finns inget annat att göra än att köpa den! På toppen av smoothien strödde jag lite valnötter och pumpafrön. Smarrigt, nyttigt och mättande!

smoothie

 

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Den vita lilla suffléformen är från Pillivuyt. Den turkosa skålen kommer från Höganäs Keramik och blendern från OBH Nordica. Glaset är från Kosta Boda, serienLine. Köpte dessa glas när jag för många år sedan besökte glasbruket. Vet inte om de kom i produktion, har inte sett dem i butik, men hos mig är de favoriter!

Av: Mumlan Nyhlin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår