AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 november 2010

Jobbar från köket

Idag jobbar jag hemifrån. Alltid med lite risk för lappsjuka att sitta ensam, men det har också sina fördelar. En av dem är att man kan laga sin lunch och slipper den trista matlådan eller uttjatade restaurangmaten. Dessutom blir lunchpausen mycket kortare när jag sitter hemma, mer effektivt alltså. Idag blev den gratäng med lite av vad som fanns i kylen. Lite kalkonbacon, broccoli och ädelost. Köket doftar gott och magen är nöjd. :)

Den som läser fler bloggar än den är ser kanske vad jag förderv den lilla pausen med?! Jag läste den här bloggen , skriven av duktiga Feng Shuikonsulten Jannice. Och, som i så många andra hem, skymtar Olle Eksells utställningsaffisch i bakgrunden.

Jobbar från köket

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras

Av: Mumlan Nyhlin



Nyckelord:

Kök

Mat

Privat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår