AlltomBostad
 
Jörnträhus

Visa alla produkter från: Jörnträhus

Timmerhus från Jörnträhus

Almliden M - Se mer på vår hemsida

Almliden M

Uppdaterat timmerhus utifrån den populära U-formen som skapar en magnifik och omgärdad uteplats. Hörnflyglarna inrymmer kök/matplats respektive ett stort sovrum som angränsar mot uteplatsen, båda med fräck fönstersättning. Vardagsrummet upptar den största ytan av mittdelen av huset och ger den naturliga passagen till altanen.

Attefall Trend - Se mer på vår hemsida

Attefall Trend

Våra Attefallsmodeller faller alla under Bygglovsfria hus där endast en bygganmälan krävs till er kommun när ni ska bygga. Modellerna i timmerutförande finns med två designriktningar, Klassisk eller Trend. Denna modell erbjuder maximal invändig höjd både under och även på loftet för att kunna nyttjas maximalt.

Bergsholmen L - Se mer på vår hemsida

Bergsholmen L

Timmerhus i två våningar med modern herrgårdskänsla. Med en storslagen hall får ni redan i entrén en känsla för husets karaktär, stora befriande ytor och en sofistikerad planlösning som bl.a. sammanbinder två allrum belägna i två plan. En villa för er som söker det lilla extra av allt. Med utgångspunkt från den klassiska Västerbottensgården för Bergsholmen arvet vidare till dagens moderna timrade villor. Modellen erbjuder ett representativt boende där även utsidan i högsta grad räknas. Med sin moderna design och generösa boendeytor drar modellen definitivt blickarna till sig.

Bredsel XL - Se mer på vår hemsida

Bredsel XL

Modell som osökt för tankarna till fjällmiljö alternativt en alpsluttning på grund av sin vidbyggda altan och långa sluttande tak. Med ett centrerat kök får ni närhet till både matplats och en storstuga som lever upp till sitt namn. En smart placering av matplats ger både avskildhet samt husets bästa utsikt. Genom sina externa designlösningar skapas en skyddad altan samt att den indragna entrén vittnar om att modellen tål tuffa tag.

Fjällboheden L - Se mer på vår hemsida

Fjällboheden L

Fjällboheden är en uppskattad husmodell mycket tack vare sin öppna planlösning samt ett inbjudande loft. Det utbredda taket ger ett gott skydd på stora delar av den utvändiga altanen och med sina höga fönster och stora glaspartier på gaveln erhåller ni möjlighet till en fantastisk utsikt. En villa som passar in i alla miljöer.

Fjällboheden Parhus - Se mer på vår hemsida

Fjällboheden Parhus

Nytt och fräscht parhus helt i stil med det populära enfamiljshuset Fjällboheden.

Var och en av lägenheterna har dubbla sovrum med plats för fyra sängar, lägg därtill ett loft med utrymme för ytterligare sängplatser. Detta är en husmodell som kan tänkas med flera alternativa lösningar.Stort och luftigt kök med angränsande allrum. Möjligheten att utrusta huset med bl a bastu bidrar till att modellen tillfredsställer de allra flesta behov.

Fura L - Se mer på vår hemsida

Fura L

I vår största modell finner ni det mesta som man kan önska sig gällande gemensamhetsytor. Med sin praktiska och genomtänkta planlösning blir detta en villa som inrymmer alla behov även för den större familjen.

Fura M - Se mer på vår hemsida

Fura M

En husmodell som är snarlik sitt större syskon dock på en något mindre yta. Med en stor, rymlig och välkomnande hall kommer man genast centralt in i fritidshuset där storstugan är husets givna mötesplats. Husdesign med ryggåstak och ljusinsläpp borgar för en ljus och luftig atmosfär.

Ett tidlöst och alltid lika attraktivt klassiskt alternativ för er som värdesätter volym och stora gemensamhetsytor. Storstugans glasparti och tilltagna takhöjd ger en generös och välkomnande känsla. Det anslutande loftet kan med fördel inredas för extra sovplatser. Fungerar både som fjällstuga eller skärgårdsvilla.

Hedlunda M - Se mer på vår hemsida

Hedlunda M

Stilsäker och modern design i klassisk tappning ligger som grund för Hedlunda fritidshus. Det karaktäristiskt utdragna taket samt omfattningen ovan altanen ger en omfamnande känsla som känns av både på ut- likväl som på insidan av huset.

Med en harmoniserad fönstersättning ges förutsättningar till svårslagen utsikt samt att den medför ett frikostigt ljusinsläpp.

Högheden - Se mer på vår hemsida

Högheden

Fyra stycken välkomponerade lägenheter.

Lägenhetshus i klassisk stil innehållande fyra separata lägenheter. Detta är en populär modell med en välutvecklad och beprövad planlösning som erbjuder bl a tre sovrum, förråd samt möjlighet till bastu i var lägenhet. Ryggåstaket i de övre våningarna finner man ej på det undre planet vilken är den enda skillnaden dem emellan. Den klassiska designen smälter på ett förträffligt sätt in i fjällmiljöer men passar även i andra regioner där fritidshus i lägenhetsutförande förekommer.

Källdal M - Se mer på vår hemsida

Källdal M

Med sin tilltalande design där pulpettak och sadeltak harmoniserar är detta en av våra vackraste modeller. Den estetiskt korrekta samt praktiska entrén både välkomnar och inbjuder till besök. Ljust, öppet och luftigt är synonymt med den känsla som man finner även interiört, planlösningen rymmer tre väl tilltagna sovrum med plats även för den större familjen.

Lärkliden M - Se mer på vår hemsida

Lärkliden M

Med 45 graders vinkel på huskroppen får man en helt ny känsla, inte förutsägbar och ”vanlig”. Formen ger en naturlig solfångare på uteplatsen som inte skuggar i första taget. Interiört blir upplevelsen än mer levande och intressant då man nästan kan se runt hörnet. Modellen har öppna golvytor som inte minst passar den yngre generationen med mycket spring i benen. Väl avvägda takkupor förstärker de redan tilltagna fönsteröppningarna och gör att detta timmerhus kommer att beskådas under lång tid framåt.

Lindliden XXS - Se mer på vår hemsida

Lindliden XXS

Liten modell som uppfyller samtliga minimumkrav gällande ytor och utrustning för två personer. Det obligatoriska köket med vitvaror finns naturligtvis med i byggsatsen samt även en praktisk förvaringsyta i anslutning till sovrummet. Träffsäker fönsterplacering på gaveln och full takhöjd i allrummet ger denna modell alla förutsättningar att bli just er favorit.

Nyholm M - Se mer på vår hemsida

Nyholm M

Nyholm är ett fritidshus med ett attraktivt yttre och en välkomponerad planlösning där det stora och naturliga allrummet lätt hamnar i fokus. Möjligheten att rymma en större familj eller sällskap bidrar till att göra modellen till en favorit för de som har önskar möjlighet hysa större antal gäster.

Rönnliden XS - Se mer på vår hemsida

Rönnliden XS

Mysigt och kompakt fritidshus som inrymmer det mest väsentliga samt ett rejält kök. Generösa ljusinsläpp som bidrar till en ökad trivsel samt att det sammanbinder vardagsrummet med den utvändiga altanen på ett naturligt sätt.

Skärudden XL - Se mer på vår hemsida

Skärudden XL

Skärudden erbjuder ett fritidshus som anstår de som är både trend- och stilmedveten likväl de som ser sitt hus som en självklar del av sin identitet. De tre huskropparna fyller var för sig sin huvudsakliga funktion. Kök, matrum samt ungdoms- eller gästrum i den ena avdelningen medan den motsatta flygeln inrymmer ett stort sovrum med walkthrough garderob samt ett rymligt relax och aktivitetsrum. Spännande vinklar på ytterväggarna speglar av sig även interiört där fönstersättningen öppnar upp vyerna i flertalet riktningar.

Strycksele XL med Loft - Se mer på vår hemsida

Strycksele XL med Loft

Vår mest omtyckta modell Strycksele har berikats med ett loftalternativ.

Med hela fyra sovrum på markplanet samt ett loft som kan arrangeras som sovrum för den som vill komplettera med ytterligare sängplatser. Ryggåstaket tillsammans med det luftiga glaspartiet i allrummet bidrar till att skapa en ljus och öppen atmosfär som sprider sig genom hela huset.

Svanström L - Se mer på vår hemsida

Svanström L

Med en huskropp i 45°vinkel samt trendsättande fönsterpartier lyfter modellen Svanström verkligen, originalitet och praktiska lösningar tar fritidshusmodellen till nya höjder. Modellen Svanström är relativt stor vilket gör att det inrymmer hela fyra sovrum, samtidigt som kök och allrum kombinerar gemensamhetsytorna till en spännande miljö.

Talltoppen M - Se mer på vår hemsida

Talltoppen M

En väl komponerad planlösning med storstugan som den givna mötesplatsen. Ett klassiskt timmerhus där känslan sitter i de massiva timmerväggarna och loftet är en bonus som rymmer både yta och trivsel. Som alltid ingår ett funktionellt och komplett kök i byggsatsen.

En av våra mest klassiska modeller som ofta förknippas med fjällmiljö och tufft vinterklimat. Med ett utdraget tak över gavelns fönsterparti ges en skyddad utemiljö både sommar och vinter, detsamma gäller för den klassiska farstukvisten. Med ett väl tilltaget loft finns möjlighet att skapa antingen ett fantastiskt vardagsrum eller sovplatser till den större familjen.

Trend S - Se mer på vår hemsida

Trend S

Fritidshus i funkisstil som erbjuder det mesta i fråga om stora glaspartier, trendigt uttryck samt en väl genomtänkt planlösning. De många takvinklarna ger ett spännande hus som är lätt att gilla. Med hela tre sovrum och dubbla wc som standard finner man en planlösning som tål jämföras med till ytan större modeller.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår