AlltomBostad
 
Jörnträhus

Visa alla produkter från: Jörnträhus

Trähus från Jörnträhus

Lundbacka S - Se mer på vår hemsida

Lundbacka S

Med entrén på husets ena gavel hamnar ni direkt i husets aktiva del vilket är i närheten av köket med det stora allrummet i anslutning. Lundbacka har en lekfull design som skapar både vinklar och spektakulära ytor främst i taket vilket återspeglar den lättsamma känslan som modellen förmedlar. Stora ljusinsläpp på flera sidor av huset kommer att skänka er en ljus och öppen boendemiljö. Det framdragna altantaket ger inte bara skydd för nederbörd utan bidrar också till husets särdrag och personlighet.

Strycksele XL - Se mer på vår hemsida

Strycksele XL

I detta utförande kommer storleken till sin rätt, med fyra sovrum och ett stort kök trivs den större familjen till fullo i detta format. En genomtänkt planlösning med funktionalitet och väl tillvaratagna ytor skapar utrymmen som kan utnyttjas maximalt. Det fantastiskt vackra fönsterpartiet talar för sig själv och är de flesta husägares dröm.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår