AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 november 2015

Julbakstips: Pepparkaksform som ser ut som en vante och en snygg marmorkavel!

När Ica Hemma hade sin pressvisning i början av hösten så kunde man bland annat kolla in deras kommande bak- och matlagningssortiment. De här tyckte jag var extra fina, pepparkaksformar som ser ut som tumvantar och snöstjärnor samt en väldigt snygg kavel med marmormönster. Att julbaka gör verkligen att man kommer i julstämning tycker jag!

Pepparkaksformar vantar och snöstjärnor och marmorkavel från Ica Hemma. Foto: Annika Rådlund
Pepparkaksformar vantar och snöstjärnor och marmorkavel från Ica Hemma. Foto: Annika Rådlund

På Ica Hemmas hemsida hittar jag nu bara 6-pack med olika pepparkaksformer där det är en vante med : Pepparkaksformar Blandade former 6-p ICA Cook & Eat 39.90 - de är i rostrfritt stål och de är inte kopparfärgade som på den här bilden. Pepparkaksform Snöstjärna 3-p ICA Cook & Eat 29.90 och Kavel i stengods, marmormönstrad, med trähandtag, 45cm lång, inkl. handtag, kaveldelen diameter 5,8cm. De finns både på webben och i deras butiker.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.


Nyckelord:

Butik

Detaljer

Inspiration

Jul

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår