AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 december 2016

Juldekorationerna jag ångrar att jag inte köpte

Varje år så brukar jag köpa en eller flera julgransdekorationer från Rusta, det har varit allt från Jultomten som kör en Harley Davidsson i flipflops till snöskotrar, Roliga att ge bort tycker jag! Men i år glömde jag helt bort, eller så var det tidsbrist som gjorde det, att gå dit och kika på årets "julkulor". När Rusta hade sin julpressvisning i augusti så spanade jag in de här och tänkte att "de där ska jag köpa när de kommer". Men det glömdes som sagt helt bort... men kanske finns det även några kvar i butikerna efter jul..som bara sitter där och väntar på att bli köpta.

Mikrofon, fabergeägg och tärningar från Rusta
Mikrofon, fabergeägg och tärningar från Rusta

Julgransdekorationer i roliga former brukar man alltid hitta på Rusta. De här är tillverkade i glas och de kostar 39 kr/styck. Ibland brukar de köra tre dekorationer för 100 kr, vet dock inte om de har haft så inför den här julen.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.rusta.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår