AlltomBostad
Junckers Industrier AB

Visa alla produkter från: Junckers Industrier AB

Golv från Junckers Industrier AB

Ask - Se mer på vår hemsida

Ask

Ask (Fraxinus Excelsior) är ett av de utbredda europeiska lövträslag som verkligen uppskattas som trägolv med sin styrka och det eleganta, ljusa utseendet med karaktäristisk mörk ådring. Med tiden ger det naturliga åldrandet asken en varm och gyllene glöd.

Ask Nordic - Se mer på vår hemsida

Ask Nordic

Ask (Fraxinus Excelsior) är ett av de stora europeiska och nordamerikanska lövträslagen som verk- ligen uppskattas som trägolv med sin styrka och det eleganta, ljusa utseendet med karaktä-ristisk mörk ådring. Ask Nordic har en vittonad yta som ger golvet nordisk elegans och förhöjer träets vackra struktur.

Bok - Se mer på vår hemsida

Bok

Bok (Fagus Sylvatica L.) är tillsammans med ask och ek en av Europas mest utbredda lövträarter,och har en spridning från Norge till Spanien. Träets styrka i kombination med en enhetlig struktur med gulvit till rödaktig splintved och rödbruna ådringar ger ett ljust och klassiskt golv.

Bok Nordic - Se mer på vår hemsida

Bok Nordic

Bok (Fagus Sylvatica L.) är tillsammans med ask och ek en av Europas mest utbredda lövträarter, och har en spridning från Norge till Spanien. Träets styrka i kombination med en enhetlig struktur med gulvit till rödaktig splintved och rödbruna ådringar ger ett vittonat och klassiskt golv. Bok Nordic har en ljus finish som ger golvet elegans.

Bok SylvaKet - Se mer på vår hemsida

Bok SylvaKet

Bok (Fagus Sylvatica L.) har ett unikt utseende och en homogen struktur som verkligen uppskattas på marknaden. Många uppskattar en varm glöd och med Sylvaket – som baseras på bok – har Junckers skapat en produkt som har vakuumbehandlats för att få en varmt honungsbrun färg genom golvbrädan.

Bok SylvaRed - Se mer på vår hemsida

Bok SylvaRed

Bok (Fagus Sylvatica L.) har ett unikt utseende och en homogen struktur som verkligen uppskattas på marknaden. Många uppskattar en varm glöd och med Sylvaket – som baseras på bok – har Junckers skapat en produkt som har vakuumbehandlats för att få en varmt honungsbrun färg genom golvbrädan.

EK - Se mer på vår hemsida

EK

Europeisk ek (Quercus Robur L.) är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring. Det varma och tåliga träslaget har samma färg som moget vete och är extremt lämpligt till golv. Med tiden ger det naturliga åldrandet träet en gyllene glöd.

Ek Nordic - Se mer på vår hemsida

Ek Nordic

Europeisk ek (Quercus Robur L.) är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring. Ek Nordic har en vittonad yta som ger golvet nordisk elegans och förhöjer träets vackra struktur.

Ek Nordic - Se mer på vår hemsida

Ek Nordic

Europeisk ek (Quercus Robur L.) är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring. Nordisk ek har en ljus yta som ger golvet nordisk elegans och förhöjer träets vackra struktur.

Lönn - Se mer på vår hemsida

Lönn

Lönn (Acer Pseudoplatanus L.) växer naturligt i Centraleuropa. Träslaget har en väldigt enhetlig och försiktig ådring och den naturliga ljusa färgen ger ett väldigt exklusivt golv.

Svartek - Se mer på vår hemsida

Svartek

Svartek är känt sedan forntida dagar som ett av naturens egna material, men det är inte något träslag man finner i skogen. Det här gör det både intressant och exklusivt - och lägger även till lite mystik. I korthet skapas svartek när ekstockar ligger hundratals år i en mosse. Det här inleder en process som ger träet en väldigt speciell mörk nyans. Junckers återskapar den här processen genom att vakuumånga plankorna.

Svartek Boulevard - Se mer på vår hemsida

Svartek Boulevard

Svartek är känt från förr som ett av naturens egna material, men det är inte en träsort man ser i skogarna. Det gör den både spännande och exklusiv – och ger tillika en del mystik. Svartek blir till, när ekstammar ligger flera hundra år i en mosse eller på havets botten. Det startar en process som ger träet en helt speciell mörk nyans. Denna process återskapar Junckers genom en genomfärgning av träet.

Träskötselsystem - Se mer på vår hemsida

Träskötselsystem

Med Junckers träskötselsystem får ditt golv eller dina trämöbler exakt det utseende som du vill ha.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår