AlltomBostad
 

Just nu tak på köpet!

Just nu tak på köpet!

Dags att byta värmepump, eller bara komplettera din befintliga uppvärmning? Daikin C35-R är en tålig luft-luftvärmepump som är speciellt anpassad efter det svenska klimatet och våra väderförhållanden. Daikin C35-R är fylld med funktioner som underlättar din vardag - närvarosensor, veckotimer och en steglös temperatur. Självklart med det miljövänliga köldmediet R32. Du har dessutom möjligheten att fjärrstyra din värmepump, oavsett var du befinner dig, med hjälp av en app du enkelt laddar ned i din telefon.

Just nu får du dessutom ett skyddande tak för utomhusdelen som garanterar en längre livslängd för din värmepump, helt kostnadsfritt. Ange koden AB-C35 i kassan för att ta del av erbjudandet och läs mer om Daikin C35-R hos Polarpumpen.se. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 September.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår